Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu, kakav mudar potez... sad vanjski neprijatelj koji nikad ne miruje i stalno vreba neće moći da prodre u dubinu sjevernokorejske teritorije i uništi demokratski samoupravni sistem i naruši blagostanje i prosperitet na kojem mu zavide sve zemlje svijeta !
To sto nemaju demokratiju ne znaci da nisu sretni. Ne znaci ni da jesu, ali prakticno znamo minimalno o njima. S druge strane, evo mi na balkanu imamo kao demokratiju, pa vecinom nismo sretni (inace ne bi egzodus stanovnistva bio ovoliki).
zlocesta djeca se igraju drzavnika.
impotentna*
laju 70 godina
Ovaj samo smije sebe napast
Još dijelove puta prema Kini i Rusiji nek dignu u zrak i Sjeverna Koreja je odstranjena putevima sa svih strana. Spavajte mirno.
Budali ne trebaju ni potresi ni poplave, on sam ruši svoje puteve..
ko da neko i hoda tim putem .:))) koja propaganda
Razvlace Rusi Ameriku a i Kini nije mrsko
Ovi ratuju sami sa sobom
Što ti je ljudska glupost i dokle može ići.Imamo i mi ovde Srbe,mi pravimo mostove i puteve a oni ih ruše a i ovi zapadni susjedi su sami malo bolji al se bolje i prikrivaju..
Srbija u zadnjih 10 godina bogme izgradi i mostove i puteve, vama još uvijek domet ceremonija otvaranja trotoara.
Mi pravimo mostove i pruge - kraj vica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)