Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadnoj hegemoniji dolazi kraj. Stvara se protivteza koja na svojoj strani ima broj ljudi, povrsinu, resurse. Svjesni da ce ih pomesti grcevito se bore saopstenjima i MSM.
Ma ti si smjesan hahahah
Mislimm.. nema logike da bude smak svijeta, shvatas? Trebalo bi, meteor da neki udari uu Zemlju ili primjer da'em.... da Kor'ea izvrši probu, i to ona Sjeverna Kor'ea da izvrši probu k'o što izvršava nonstop .. a .. da Pukne na pola Zemlja jer Kor'ea.. sve ovo pravi vak.. ove problem sa onim probama i tako te stvari.. mislim.. nema drugačije ništa..nemam.. ne mogu, ne kontam!
Skin'o si ga 100%, lik je prelud :))