Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znanje za ovo i to ogromno znanje.
Tehnologija razvijena 1943.
Jedini problem je ovo dostaviti neprijatelju a da ti neprijatelj ne obori sve rakete i sravni te sa zemljom. Vecina zemalja nema tu tehnologiju i zato ih se niko ne boji cak i ako imaju atomsko oruzije.
U sjevernoj koreji nema gladi drzava im sve placa i najbitnije negledaju strane medije znaci mozak im rahat od drusvenih mreza
Sta cekas..put pod noge pa u obecanu zemlju..
BIH ima sanke i pony biciklo
Obogaćuju uran od 17. vijeka. Hoće li to ljudino.
Kim džong very ill.Nepravi je brate i upotrebi.Neželim da mi se unučad radjaju u Svijetu gdje neznaju dali su muško ili žensko,da vjeruju vještačoj inteligenciji,i da prime čipove u tijelo pritom misleći da je to nešto dobro.Pljiz restart!
Biće neka svemirska stijena, zovu je i meteor, neke su promašile, ali polako, vjerovatnoća kaže da će jedna i pogoditi za reset..
#guzer...964...zato mi sebi možemo priuštiti bezvlašće, gudru po školama i ulici, vlast kakvu imamo je gora od Kima, spali smo na koloniju, narod veseli guta ...
Hajd' nek se nešto i obogaćuje na ovoj krizi..
Mlijeko je u posudama
Milkos na aparatima
jako sandzaklije
Kako stoje sa rižom? Tanko ;-)
Ali ga kim mile un pdjva
Aferim ! Elita
Narod umire od gladi, a on centrifugira.