Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Rusima nešto prigovoriti koji čisto vojno napadaju uz minimum civilnih žrtava a židovi se još i hvale kako palestince trijebiti ko bubašvabe i svi okreću glavu ali pamti se sve.
Čuj Rusi čisto vojno napadaju, preko 15.000 civilnih žrtava u Siriji se samo njima pripisuje. Dok su Čečeniju ravnali, poginulo preko 40.000 civila. Prije par mjeseci namjerno gadjali tržnicu u Donbassu, ubijeno 26 civila… Čisto vojno, moš mislit
Sve su to zvijeri. Ne postoji ništa "čisto" u vezi s rujama
Eto vidite kerova, pobili 16,000 civila od tog 7000 djece, i jos se hvale sa tim. Znate sta je jos gore sto ih ima po BiH ovakvih katila, vole djecu ubijati, ocevi im i djedovi imali iskustva pa se raduju kad muslimanska djeca budu ubijana.
I još pri tome kosti ubijenih ugrađuju u fontane u svojim dvorištima.
Pa oni i hoce da pobiju civile, da ih preplase i natjeraju na migraciju.
Pa upravu su. Kod Obame je bilo 8 za jednog. Ehh moji muslimani na šta smo spali.
Kakav je bio omjer u Adolfovim akcijama?? Prihvatljiv???
Lazovi kakvih nema na kugli zemaljskoj! Raketiraju ili bombama ravnaju sve, a kao znaju da tamo ima neki hamasovac koji se krije iza civila. More mrs, u PM lazljivu!
Hico nije bio dobar, premalo ih spalio.
Nista gore na svijetu od zidova!!!
Vi ste pali i nista vas nece vratiti.
welcome to Western/American democracy
Ovo da je neki putinov general rekao UN bi imao vandrednu sjednicu!!!
Neki su čekali 600 godina, pa kad su dobili priliku, pokazali su svoje pravo lice. Drugi su čekali 2000 godina i onda pokazali ko su i šta su. Samo su pri tome zaboravili da i drugi umiju da čekaju...
Svijet veze nema ( ili mozda savrseno zna) o kakvom se opasnom karcinomu za covjecanstvo radi, kada su u pitanju cionisti. Nacisti danasnjice.
Njemci ubijali 100 za 1 pa im se nije pokazalo kao dobar omjer….