Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je sada ovo, kakav je ovo tekst nakon svakodnevnih hvalospjeva o negresnom covjeku, mesiji, koji vodi cijeli svijet u oslobodjenje
Korupcija u Ukrajini i odbrana od agresije orkova su dvije razlicite teme
ko bi reko da patuljak štima sebi tendere
Žena mu šopinguje u Parizu
Kreće polako…
Trebate li zajam po svom izboru? pomogla mi je da dobijem zajam i nikada nisam mislio da bih mogao dobiti zajam putem interneta i da joj mogu vjerovati, ali pokazala se pouzdanom i obećao sam da ću uzvratiti uslugu tako što ću svima reći za nju, tako da vraćam uslugu jer sam vjerovao u to dobro zasluženo drugo. Trebate li kredit i trebate nekoga kome biste povjerili svoje osobne podatke, možete je kontaktirati putem e-maila: [email protected]
Naljutio Amerikance nešto pa mu namještaju . Korupcija ide pod ruku sa ratom to nije ništa novo . Pripremaju mu smjenu.
Nevjerovatno. Korupcija u Ukrajini! Zelenski odgovoran! Naprosto smo sokirani ovakvim tekstom. Do sada se sticao dojam da je rijec o heroju i spasitelju ne samo Ukrajine nego cijele planete.
Evo ih opet rusofilni botovi navalili glavom kroz zid. Supljoglavci, kakve veze ima korupcija u Ukrajini i agresija Rusije? Kako god bilo, ovo su ankete malog broja gradjana koje ne pokazuju cinjenicno stanje nego MISLJENJE GRADJANA. U realnosti Ukrajina je bila korumpirana mnogo prije nego je Zelenski dosao. Pored svega toga, herojstvo u odbrani od agresije i cinjenica da tamane orkove je sasvim druga tema, kuzis glupko?
Hajde ne kenjajte, Ukrajina korumpirana bila do srzi Zelenski se nije ni rodio
2000 ljudi anketirano u zemlji od 40 miliona stanovnika. Jak uzorak. 0,0005%. Bravo za anketare
po korupciji, kriminalu, prostituciji je bila poznata i ostat ce poznata a ovo sto je rat to je druga prica....
G.AD ZELE.NI.
OČIGLEDNO OVAJ RAT IMA VEZE BAŠ SA SMRDLJIVOM RIBOM. NEKOM KORUPCIJA ODGOVORA NA ZAPADU. ZAVADI PA VLADAJ.
Klovn će morati da bježi od svojih
ODUVJEK SAM SUMNJAO U UKRAJINCE. NIKADA NISAM SMIO KUPITI NIŠTA PREKO INTERNETA OD NJIH. A ETO ISPOSTAVILO SE DA RIBA SMRDI OD GLAVE.
ostalih 20 posto smatra da su bake dragče i ronhil!
Rat,ratni profiteri,korupcija....sve je to poznato,vi koji niste preživili rat i nemate to u sjećanju trebate znati da je isto bilo i kod nas na svim stranama. I dan danas vučemo posljedice i na vlasti su i dalje ratni profiteri
Pocinju pripreme za smjenu
teska lopina podrzan od zapada kao i milo djukanovic.. nije zapad gadljiv na lopove ako je u njihovom interesu ono sto radi.