Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek Bisera uputi telegram podrške Irancima
sejdini drugari na djelu
Taj "Slavni nogometaš" ti je ubica tri policajca! U Iranu kad ubiješ nekoga, čeka te smrtna kazna bez obzira ko si, šta si... a taj "slavni" ne postoji među 100 poznatih igrača u Iranu. pssss.
Ok...spucali ste dislajkove, ali molim vas. Možete li zamisliti Edina Džeka u nacionalnom dresu Argentine, Brazila, SAD, Hrvatske, Srbije i sl.?!!!!???
Što se nije pazio
U Americi cim ugrozis sigurnost, policija te odmah ispuca sa 20-30 metaka, tako da ne vidim ovdje nista lose. Za ubice i treba smrtna kazna. Ko misli drugacije, da Bog da mu se u porodici dogodilo ubistvo, pa da shvati kako treba gledati na ubice
Po cemu je slavni, gdje je igrao.
De nemojte,niste trebali.
Bisera, dok si još u mandatu zovi onog ministra u njiha, da objasni ovom zatucanom zapadu šta je nestereotipna demokratija!
Kako neumjesan naslov, pa nema nikakve presude!
Lijepo ga je vidjeti u Brazilsko-Američkoj opremi!!!
Ko ceka doceka.
Po čemu je ovaj najednom slavni - vjerovatno po tome što je uhapšen. Zapad bi i zadnjeg iranskog nogometaša proglasio slavnim kad im treba politička agenda. Inače slavni su Ali Daei, Kerimi...
Taj Iran treba sravnati