Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDF je teroristicka organizacija koju podrzava Amerika i VB
Nemoj tako bit ceš banovan na Klixu jer vrijeđaš domovinu njihovog glavnog sponzora
gdje sad problem nisu palestinci niti su okupirani ni to ne smije jedna drzava ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
novinaru zasto je hezbolah teroristicka grupa? znas li ili se saginjes amerima?
A Arapa 200 miliona. Sute i gledaju.
"hezbolaha"
Razvalice liban pa nek prica sta pric
kako se ovdje slavilo gadanje njiva a sada kukanje. LOL
Libanonska vojska dodje nesto kao dekoracija.
IDF-je jak dok su tu Američki nosaći aviona i podmornica! Ali kad babe ne bude u avliji...
Na drugom mjestu vidim ubacuju slike "kmeee, ruse civilne objekte, ag res ori bla bla", kad ono u rusevini tog istog "civilnog" objekta balisticki misil. Po ko zna koji put ponavljam (posto nije na odmet malo edukacije) po medjunarodnom zakonu civilni objekti su legitimna meta ukoliko se koriste kao baze ili skladista za oruzje. Tacka.
e y k r e t e n u
Istinu je tesko prihvatiti?
Ima puno prizora destrukcije sa druge strane, samo hlix nema interesa ili ne smije da izvještava o tome
Znamo da ima. Od 1000 raketa mora nekoliko i da prodje odbranu. Ali samo zato sto je izrael ucinkovitiji kad uzvrati, ne znaci da su oni agresori.
e y k r e t e n u
Nekakav hangar srušen. Sta je strašno ?
Sve "ciljani" napadi: odnos civilnih žrtava naspram vojnih otprilike 100:1. To je ta "jedina demokratija na Bliskom istoku", čuvar zapadnih vrijednosti humanizma, prosvijećenosti i nadasve tolerancije. Ljudski život im je svetinja.
teroristicka grupa gadja Izrael sa teritorija Libana, a libanska vojska pregleda teren nakon izraelskog napada. bliskoistocni lonac
Teroristicka grupa IDF je pocinila strasne zlocine u Palestini a sada i u Libanu.
i smiju se na snimcima
Ja gledam ove izraelce, ha.h.erbali u II svj. ratu. Sabrali se i napravi top drzavu i nema sale s njima. Dok smo mi poslje naseg rata iako ne porazeni kao oni, se okrenuli humanitarnoj pomoci i kuknjavi umjesto da smo i mi gradili svoj dio drzave a onda "uradili" na ostatak svim sredstvima. Ne nuzno ratom ali uspjehom koji smo izgradili. Al joj mi samo gledamo 30 godina imal kakve sadake od koga i hocel nam ko sta pomoc.
Čast izuzecima ali naš narod je nezainteresovan za mnogo toga, puno kuka i žali se. I onda mu neko kriv za neuspjeh. Na Google Trends kladionice i kocka dominiraju. Uvijek očekuje da mu neko nešto da i omogući umjesto da to sam uradi.
Znaju da nemaju protuzračne obrane