Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce nas primit po ubrzanoj proceduri samo da nas pošalju tamo da se krkamo u njihovo ime.....
Evo prilike za hrvatsku nejač 🤣🤣
Zmisli da Mexiko hoće u vojni savez sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom. Da postave PVO štit S 400 koje mogu da nose i nuklearne bojeve glave. Da kažu hoćemo u BRICS i da počnu da maltretiraju i progone američke državljane i zabrane im upotrebu engleskog jezika. Pitanje: Kako bi SAD reagovale.
Ništa od toga. Mexiko svakako nema nikakve vojske. A Mexiko postaje jedan od glavnih partnera Amerike. Oni će zamjeniti Kinu, tamo će se premjestiti proizvodnja za SAD.
Što ne pošalju trupe u Gazu? Tamo su potrebniji!
Populističkom lažovu su krize u interesu.
Dobra ideja. Trebaju konkretno pomoći i ne samo oružije slati. Malo Putinu pokazati da je dosta bilo.
Laz i bacanje Bombi 😂
Glupost
Evo prilike za hrvatsku nejač 🤣
E, uskoro bi i BiH mogla biti pozvana i ugurana u NATO, a za mjom i Srbija. Čim se počnu prazniti zatvori u EU slanjem krimosa u rat jer drugih budala za ginuti EU nema, oni će tražiti nove zemlje da im se pridruže...
Tako je i Napoleon skupljao sa svih strana, pa odvede i RVATE na Rusiju, i mu je bio kraj
Što se ćešu tamo gdje ih ne svrbi
Laz je u samom bicu rusofila
Eto, tebi su prvom javili, koji viriš iz Putinovog pakšu.