Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezervisem putovanje u Francusku, tamo havarija, rezervisem u Tursku, havarija, kad bi rezervisao da idem na Ramsko jezero i tamo bi neko sranje bilo.
Ramsko je predivno bolje tamo otidji...
u Turskoj neki zaebani pokemoni cim ih hvataju tenkovima helikopterima itd
Ne volim Erdogana iz par razloga, ne moram ih sad navoditi ovdje, ali nakon sinocnjeg dogadjaja je dokazao da je on ustvari najbolji covjek na vrhu Turske u ovom trenutku. Kad vojska pocne da puca na svoj narod, nema tu rasprave, imas izbor, ili bacas bombe na civile ili ne bacas. To je ista ona vojska koja je oborila ruski avion, a sad se vidi i zasto i kako je to uradila, cilj je bio da se Turska uvuce u rat protiv Rusije, pa posto im nije poslo za rukom probali su izvrsit drzavni udar...
Htio je biti sultan, zavrsice u zatvoru na jako dugo vrijeme. Turski je ustav veoma jasan, ko dirne u tekovine Ata Turka, vojska ce preuzeti vlast. Bakire, ides sljedeci.
Ovaj sukob će izgleda buknuti između sunita sa jedne strane koji većinom podržavaju Erdogana i aleva koji uglavnom kontroliraju vojsku i koji sebe smatraju nositeljima Ataturkovog sekularizma, zajedno sa Kurdima i drugim srodnim narodima i religijskim frakcijama kao što su zaze i manji broj šiita, a sve zbog Kurda, jer je Erdogan izolirao istok Turske od svijeta, novinara, svega i ruši do temelja Dijabekir, najveći kurdski grad. Jao strašnog dana i jučer i danas.
Izes demokratiju.....kome je donela dobro......pa zar niko ne vidi da sejtan sve uzima pod svoje......
Ovo je protest zbog Zvezda Granda!
izgleda da i kod njih stiže demokratija, kao da ne znaju kako to izgleda
E jest mi amera vise pun k pa nema drzave da nisu umijesali svoje prste i sj... sve sto ne probate tako sa UAE :D
Izraelu i Mosad uspjeli,,,, nažalost
isil i idil na aparatima
Sto, pa sace turci jos vise od njih kupovati, trosi tenk bar 7 litara :D
Šta bi doktor Harun Yahya rekao na ovo ?
Google izbrisao iz arhive web-stranicu turske drzavne televizije!
a bakir se već zabarikadiro u trezoru, reko jebi ti to
Ja bi ovo nazvao osvajanje Europe :)
Kemal je živ!
Ovako ce i u Banja Luci jedno jutro EUFOR kada budu Dicka i SNSD hapsili