Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pripreme za 3 svjetski rat aktivno traju..dovode se polako na vlast pijuni, savezi se sklapaju i onda za 1-2 g ide rokanje ,do istrebljenja bato
Polako se vracajte svojim kucama vrijeme je
Svako malo po francuskoj policija tuce narod.Zar nije bilo za ocekivat da taj narod vise ne glasa za tu vlast.Trebalo mislit o tome prije.
kalo ce se tek tuci kad desnicari dodju na vlast!
Francuzi koji su glasali za krajnju desnicu moraju biti svjesni da im prijete sukobi jer je Francuska krcata strancima koji zive po periferiji gradova i nece tek tako dozvoliti da budu ljudi nad kojima ce se neko izivljavati.
bas tako stranaca je u francuskoj vise od 50% tako da po mom misljenju realni scenrio je udruzenje ljevice i centra i opet u sustini isto
Ovo kao na TNL-u. Mi napokon dobijamo neku umjerenu vladu (nenacionalisticku, quasi-religiosno-ekstremisticku SDA) u toj kakvoj-takvoj trojci, a Francuska i Njemacka dobivaju ekstremnu desnicu u vladi.
Jeste li primjetili kako ovi iz Zapadne Hercegovine i RS navijaju svugdje u svijetu za desnicu Lepenku,Orbana,Pegidu,Štrahea, onog Holandkog indonezijca a bošnjacima žele ljevicu nametnuti. Idemo da im ispunimo želju, što desnije to bolje..
Bravo.Svesno u desno!
Malo dramatizoranja ali svi znamo da 66% francuza ne želi ekstremnu desnicu.
To je to, članci za klik, u stvari Macron i ljevičari već imaju 50%+
Nek upravlja. Kad narod to želi, nek dobije šta želi.
Pokucala i kod njih etno-demokratija na vrata, kuku lele ;)
Opasno kada u velikoj drzavi dodje extremna desnica. Haj konzervativni ili tako, ali radikalni desnicari su opasni za Evropu.
Ja, i? Sta ce uraditi? Natjerati planetu da trguje s njima?
@LordEndGame Ko zna sta ce uraditi. Ali FRA i GER drze EU. Ako FRA digne ruke i krene nekim ludim putem, to stvara nepredvidljive posljedice za cijeli kontinent.
Francuzi vole lijepo da žive a ne vole da rade. Neće tu pomoći ni ljevica ni desnica, valja raditi. Pljačka bivših kolonija više ne prolazi.
Toooo. Sad nam treba pameti u Sarajevu da privucemo narod sto je imigrirao u Francusku. Idemo Bosno. To bi nas ucinilo jos bogatijim. Neki od potomaka Jevreja koje je nas narod prihvatio kad niko drugi nije htjeo su postali najuspjesniji Bosanci svih vremena.
ti misliš da pored npr. dalmacije i hiljadu drugi mjesta neko želi emigrirati u bosnu lol
Prije osamdeset, devedeset godina nacistička Njemačka je zadeverala Evropu, pa poslije i svijet. Sada, nacizma na sve strane u Evropi..
Sve se vrti u krug, ovo sve podsjeca na tridesete 20 vijeka