Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vakcinisani šire zarazu,oboljevaju i umiru na respiratoru od COVID-a,vakcine nisu učinkovite.
Ti pametniji od švabe? Hajd poklopi se po ušima
Velika vecina na respiratorima i onih koji umru su nevakcinisani. To da vakcine nisu ucinkovite je najveca supljoglava laz i nebuloza. Smanjuju sansu za oboljenje (iako u mnogo manjem procentu), znacajno smanjuju sansu da imas teze simptome iz cega slijedi i da smanjuju sansu za smrt. Mozes samo u krajnjem slucaju reci da nisu 100% ucinkovite, inace je sve drugo laz.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vec je kupio vilu od 4 miliona ove godine. To je i za njemackog ministra malo previse.
Znaci on ce pobiti nebockane?!
Ministar zdravstva sa zavrsenim bankarskim ZANATOM.Toliko o tome
Treba mu ovu zapisati negdje, prokleta pedofilčina ne preza ni pred čim.
Za one koji ne znaju ovaj covjek je studirao 14 godina.
Svi koji dobiju QR kod cipovani su.Jer gdje hod ga skeniras mogu u svakom trenutku znat gdje ste i imaju vase podatke.
pa ministre vecina je vakcinisana, u cemu je problem?
Sa milijardama kupili sve...sada naštimali da vakcinisani legalno šire virus a okrivili nevakcinisane. Žestok kriminal.
Kolega primio dvije i poslije treće završio na respiratoru 🤔
Neki muslimani navode hadis ( rijeci Allahovog Poslanika a.s. ) -Bjezi od gubavca kao sto bjezis od lava-! Navodjenje tog hadisa ne tretira kovid. U ono vrijeme je biloi drugih zarazih bolesti al je akcentirana gubavost jer se gubava (leprozna) osoba moze uociti a kovid pacijent (posebno -asimptomatski ) ne moze. Zivimo u dobu iskretanja pojmova i uzasne antiljudske -propagande.
sljedeća dva mjeseca su ključna :)
umjesto da priznate da su vakcine truba, vi i dalje pričate bajke i glumite neke mjere sa neučinkovitim lockdownima....
mislis biće mrtvo 2% populacije iznad 60 godina... kao i 0,0000001% ispod 18 godina ?
trajno izliječeni ne vjerujem da će biti, kad bi to moglo biti tako niko ne bi oboljevao od gripe
Neki muslimani opravdavaju lokdaun navodjenjem hadisa ( rijeci Allahovog Poslanika Muhammeda a.s ) o karantinu, pogresno ga tumaceci. Hadis: -Ako se u nekoj regiji pojavi zarazna bolest, ne ulazite, a ako ste unutar regije, ne izlazite iz nje. Iz teksta se vidi da nije zabranjen izlazak iz kuce, odlazak na njivu, u stalu, kod komsije...Tekst se odnosi na regiju, grad. Zagovaraci tog hadisa su trebali reagovati kad se u Wuhanu pojavio problem. WHOfuj namjerno nije reagovala!
Ali toliko je providno sve ovo, toliko se iz aviona vidi da su svi prisiljeni da ovo ponavljaju ko papagaji iako ni sami ne vjeruju u to. Novi poredak, svi ljudi koji su se mogli usprotiviti vjerovatno su davno uštopani.