Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spanija je zakon!!
bravo za Spance oni su na pravoj strani historije 👍
Zašto se naprimjer Gaza ne pripoji Egiptu, , a Zapadna Obala Jordanu? Svakako su svi Arapi, muslimani i pričaju isti jezik. Bukvualno isti narod. Ne treba posebna Palestinska država.
Probaj reci Austrijancu da ih treba pripojiti njemackoj, posto imaju isti jezik, religiju i kulturu. mozda onda skontas koliko ti je glup komentar
Bravo Španija, Palestinci moraju što prije pronači neku tehničku vladu i pokušati što više lobirati u svijetu za priznanje Palestine i politiku dvije države, i još da će priznati Izrael ako Izrael prizna Palestinu, to jim je jedina šansa.
Priznanje nema nikakvu težinu za Izrael jer kako reče ovaj Izrael kontrolira cijeli palestinski teritorij a Gaza je u genocidu izbrisana s lica zemlje, brutalno i neljudski kako nije viđeno u istoriji.
Kad im Mossad uleti klizeći u Kataloniju...
Još da napišu u kojim granicama jer priznaje se teritorij a ne medijska floskula.
Svako svako priznanje Palestine smatra 1967 godinu kao stanje moguće za obadvije države
veoma ljudski od spanaca,Slaven Raguz u cudu!
Španija Allah vas nagradio.