Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izlazi istina polako...
Fun fact - Islam se, kada je posrijedi današnja Europa, najduže zadržao u - Andaluziji.
To sam od početka govorio, ako se ne može ništa uraditi mogu se sankcije uvesti, u čemu se oni razlikuju pd Rusa da budu pošteđeni osude skoro cijelog svijeta.
bravo za Španiju,jedina evropska drzava koja je otvorila oči i rekla stop ubijanju nevine djece..respect
Bit će palestinaca aBd do Sudnjeg dana, ne mogu im ništa❤️
Bravo kraljice, gledaj adise sugo mali sta znaci dostojanstvo ,kazniti cioniste zestoko,a vi arapski vladari i dalje sutite, gnjide male
Ako dođeš u Bosnu javi se vodim te na ćevape.
Španci imaju "cojones" da kažu ono što treba.
Od sad navijam za Brazil i Spaniju. Ovo ostalo sve gola pizda. Uvjej je bilo ko izda pizda. Ne smiju zucnut’
Ima dobrih ljudi
Hrvat si kada od 9 ujutro do 12 popodne glumiš handžar diviziju, od 12 popodne do 15 glumiš francuskog ateistu, od 15 do 18 sati si ubijeđen da Isa, tawba ja Rabbi, bog, od 18 do 21 si jevrej, od 21 do spavanja se nakljukaš tabletama jer shvatiš da si krpa za brisanje.
Ima veca muda nego mudonje!
Tako je! Car je go!
Rusija bombarduje civile i to je ratni zlocin. Rusija ukida struju i to je ratni zlocin. Izrael isto sve radi i licemjerni amerikanci kazu to nije ratni zlocin. Izrael je skinuo masku i otvoreno pokazao da su isti kao njihovi krvnici nacisti.
oj Benjamine kuckin sine
Napokon neko sa zdravim razumom
Nisam ovo ocekivao od Spanaca. Svaka cast.
Svaka cast djevojko, veca muda imas od macarone ( macrona ), von der layen i shulza