Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste normalni. Valja koncentrisati 20-30hiljada ljudi, a za to treba dana i dana. Nema šanse da to Ameri ne vide. Ne budite djeca. Ptica tu ne moze proći da se ne zna.
Ne moze ptica al moze dron do Zagreba doc.
Ako pokrenu jos jednu ofanzivu, morat ce se povuci do kremlja, takticko povlacenje sto kazu rusofili
Blago nacijama koje nemaju ruse i srbe za susjede
Sta bi bilo kad bi bilo, ono tipa sta bi bilo kad bi nas napali vanzemaljci, kad bi svi milijarderi podijelili svoja bogatstva siromasnim, kad bi ovo kad bi ono a ni rijeci o uspostavljanju mira, samo ratne retorike...
Neka jedu one stvari svi oni koji prave sve ovo .
Hoće li pravoslavna braća ići da pomogne hahahahahaha
Ovo zaokruzeno na karti u ovom vremenu moze se okupirati samo camcima i amfibijama.
Nije Lukasenko toliko lud da uvede Bjelorusiju u rat. Zna da bi bio satran od strane zapada koji je vec kivan na njega. Ovo je samo blef da se skrene paznja sa ruskih gubitaka.
Mogu al kad na vrbi rodi grozdje.
Rusofili, evo dobre prilike za poginuti.
Izvodiva je …😀😀😀😀
Ta ofanziva nema nikakve šanse, a Bjelorusi sigurno ne bi učestvovali. Rusija ja iskoristila faktor iznenađenja koliko toliko i to su najviše uspjeli na jugu zemlje gde su Ukri podbacili. NATO ne bi ni dozvolio drugi pokušaj uzimanja Kijeva
eurocentristicki - donekle, prikaz situacija... sta ce zaista biti a pogotovo sts ce na kraju svih sukoba/tj rata biti je = Rus ce utvrditi one 3,4 regije koje je u startu pored krima htjela i eto. A guzonje ce sve ostalo bitno €€€ rijesiti.
Rusija je htjela za 3 dana zauzeti Kijev, zbaciti vladu, patavitu svoju i pripojiti Donbas, Luhansk i Krim te sve juzno do Odese! A sta se desilo? Popusili 100k vojnika i izgubili 56% teritorije koju su zauzeli u povetnom naletu. Do proljeca na Krimu ;)
Hahahhahahahhahaha hoce da dobiju po nosu.
Sad ce biti prilika da bjelorusi skinu diktatora Laktasenka.
KAD Je rusija bila najjaca na pocetku invazije tj kad su ukrajinci bili nespremni oni nisu uspjeli zauzeti Kijev iz pravca Bjelorusije a tek danas da ga zauzmu kad je citav zapad naoruzao Ukrajinu. Rusija tigar od papira. 100x veca od ukrajine ne moze ni 30% da je zauzme
Ako pokrenu preci ce na Islam radi Cecenaca
ajde nek je zdravlja i zivota, ostalo ce bit ako bog da