Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul sad nacisti i u moldaviji?
Ameri zatvore dodika i ostsle koji prijete ratom i nema destabilizacije
U Srbiji su..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Destabilizirani smo mi od 91. Samo bezveze plašite raju svojom dodatnom propagandom. Sretan Bajram svim muslimanima u BiH
Tačnost informacija u ovom članku možete provjeriti putem nekoliko alata: Google Advanced Search (Napredna Google pretraga), Reverse image search putem alata TinEye, RevEye, Invid i Google Lens.
Mani te se Balkana bar jednom! A i vi novinari ne prizivajte belaj...dajte nek nas jednom zaobiđe...
Bolesnici, bujrum, evo i u ukrajini nista nisu uradili, a kao sila neka. NEDA NIKO SVOJE, neka je SVIMA JASNO!!!
Gledano kroz ruski interes, destabilizacija Balkana bi im dobro dosla iz svakog ugla.
Nažalost, spremaju. Vidi se
Nebih rekao da ce na dva fronta, to je definitivno onda kraj Rusiji kakvu smo poznavali. Ovo mi djeluje kao dezinformacija, ili obicna spekulacija
Rusi mogu spremiti jedino fiš paprikaš
Joj vise i balkan i sve... kud se ne rodi u svicarskoj u pm.
proruski sateliti u CG, Srbiji i Bih u ekstazi.
Opet ce srpski Informer napisati da je Moldavija napala Rusiju :) Ali nije smjesno. Odgovor na pitanje iz naslova je: DA.
Pa nisu sposobni ni sa Ukrajinom izaći na kraj.
Ja ne sumnjam da ce izvrsiti invaziji na Moldaviju. Za Balkan vec smatram da ce to ici otezanim putem jer zaboravljamo da je NATO svuda oko nas i meni mrske Smrdije.
Pitajte ih. Ako kažu da nemaju namjeru napasti Moldaviju onda znamo da će napasti.
Kakve vi gluposti valjate!
Tako se je pričalo i kad su kružile indicije da Rusi spremaju napad na Ukrajinu sa ciljem spajanja Krima sa maticom i širenja teritorije oko Crnog Mora. Kad ono fkt napali sa pomenutim ciljevima.
Neka naprave referendum i neka bude volja gradjana a ne da rusi i ameri odredjuju kako ce se stvari odvijati. Tako treba i na balkanu, dajte referendum i neka se ljudi izjasne. Politicare ne treba ni pitati za misljenje, ko ih hbe.
Voljom gradjana BiH bi ostala bez 75% teritorije. To je cinjenica, ako se pitaju gradjani. Znaju to i u Sarajevu odlicno.