Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo mi nikad u EU jer nas korupcija jede. Zato nisu krivi ni dodik, ni izetbegovic, ni covic. To je kolektivna krivnja veceg dijela naroda koji se ni mrvu ne razlikuje od njih. Od doktora koji te nece lijecit bez da mu doneses prsut, do tebe samog koji iz ocaja to prihvatis i napravis. Birtije pune i svi pametni znaju sta ne valja i kako je kod norvezana, a mijenjali sebe ne bi. Odvratan mentalitet koji vodi u propast. Jos nam je dobro kako zapravo zasluzujemo da nam bude.
Zašto se ne organizuje referendum za pitanje o ulazu BiH u NATO? Ne treba nam prekoreda u EU.
Zato sto bi 60%-70% stanovnistva glasalo za. Pa bi opet Dodo i Co. i njiove pristalice rekle da je sve prevara i krenuli da izazovu sukobe. Ali nije ovo vise Juga da se koristi oruzje iz skladista teritorijalne odbrane.
Da nam se kako rijesti,Rusije i Srbije,opet bi pileci file bio 6km,benzin 1,70..teletina 13 ko nekad i zadovoljstvo neko bi bilo u narodu. Tako malo treba da bi covjek bio zadovoljan. Thjaa.. SLAVA UKRAJINI...............
Eto i vi sad recite,da nam Rusija ne pomaze. Vjetar u ledja. Hvala Rusiji!
ruski RT upravo objavio da je ministarstvo potvrdilo da je Moskva potonula... možel članak da malo komentarišemo
Propala,nema je,eno prosvjedi u Moskvi tri covjeka i dva policajca. Digo se narod. Gotovo!
Samo nam obezbijedite regularne izbore u Oktobru da pometemo ove dosadašnje ublehaše i u roku godinu dana možemo ispuniti sve zahtjeve.
miletu sve krenuli naopako, sve sto mrzi mu se odbilo o glavudu....vepar laktaski jos cemo mu se na kraju zahvaljivat....samo da ridobrado sda gofno mu nesto ne nabaci pred izbore posto je zaosto u razvoju
Niko nam nije pomogo ko Milorad. Fala Milorade. I molim te ne odustaj od drzavne imovine. Nastavi sa inatom. To bi nas moglo katapultirati u nato i eu.
Šuplje priče. Hrvati i mađari će nam blokirati. Kao bugari makedoncima
Nije narod glup, narod radi i stvara, a ovi ga pljackaju. Na zalost nema narod za koga da glasa, a nece pametan u politiku.
Johnny 365 ŠTO li vam je SARAJEVO trn u oku i pravoslavcima (idi u Srbiju) a i katolicima (idi u Hrvatsku)
lol, nikada mi nećemo u EU prije će se EU raspasti...to je samo priča za narodne mase...
I ptice na grani znaju da i rujani i srbija i adz rade da se BIH rasturi i rasparca.Nije to sakriveno nego javno i slijepac to vidi bez uvrede.Podrska je i spc i rujanske pc usvemu sto ce BIH rasturiti.
14 prioriteta a prvi jedu vlast. Pravosuđe, kriminal itd. Neće banda protiv sebe. Ostalo bi išlo kao po loju što bi rekli.
sta rec nego malo cenzure, sigurno zbog strateskog kompasa, original tekst je malo drugaciji 🙃