Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva raketa od Izraela kad bi pala na Iranska naftna polja za sat vremena bi Hifa podigla cijene goriva u BiH.
a inače ove hrvatske i srbijanske pumpe ne bi ?
a kad bi iran napao njihove luke i sjedista high tech kompanija rekli bi terorisu gradjane nek ljudi razmisle ko ovdje pomjera granice i ko je terorista
Prema konvencijama CK (međunarodno humanitarno pravo, odjeljak ratno pravo), luke, energetska postrojenja i svaki drugi objekt koji služi za jačanje vojnih sposobnosti je legitiman vojni cilj.
NixPix ne glumi nekog advokata i paragraf jahaca.Niko ne kaze da nije tako samo treba da znas ako je legitimno na jednoj strani onda je to isto tako legitimno i na drugoj strani.
Iran će uzvratiti paljbu po susjednim narftnim postrojenjima i tu je kraj za duže vrijeme .
Nisu Izraelci idioti da kvare sebi biznis s naftom, samo jedan cilj je dovoljan za okončanja ovog sukoba. Što bi se dogodilo da Izrael uništi iranska nuklearna postrojenja, cijene atomskih bombi bi odletjeli.u nebo.
hahaha Koja glupa prica hahah Pa kako ce se odraziti na cijene nafte ako znamo, a znamo dobro da je Iran pod velikim sanskcijama pa i na izvoz nafte? Kakvo ispiranje mozga
znacilo bi da bi im iran j.m
trebali bi, nije odavno poskupilo
Iran ima 11.000 podzemnih balističkih lansera. Da u razmaku od 5 minuta lansiraju 55.000 projektila, Izrael ne bi postojao za manje od pola sata.
Zašto mora napasti avionima, kada imaju balističke i krstareće projektile i podmornice sa kojih također mogu ispaljivati rakete dugog dometa??
Znači sve će poskupiti !
Ne sad, taman je spalo na 2.26
Znacilo bi da bi ja onda koristio 100% vremena auto od firme.
kod nas kad cijene goriva rastu kad se u Nigeriji odgodi izbor za Miss
sto bi se odrazilo ma cijene mafte kada je iran pod sankcijama za izvoz?!
Pod sankcijama ne znaci da ni s kim ne trguju strucnjak...