Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko u Srbiji ista govna—laze Crkva lazu ovce
Ni bosanci i hercegovci nece istinu.. nit ih zanima.. zato sute i ne izlaze na sedmicne proteste
Hahahaha .... ima jos cirkusa u ovom svijetu , a ne samo kod nas .
treba Putinu nekako proslijediti ovaj članak s klixa, neke će mu stvari biti jasnije ... lol
Ruski fašistički ideolog Dugin je tu jasan: "Istina ne postoji, istina je ono u šta vjerujemo", prihvatiće Rusi sve što im se kaže. Drugim riječima, gini stoko za laž, maštariju, mitove, "Majčicu Rusiju"...
UNeumuCuprija Na Zapadu je istina postavljena kao ideal još od antičkog doba. U heretičkom "Ruskom svetu", istinito, lijepo i dobro se smatraju ovosvjetskim vrijednostima, nečim što je pod uticajem đavola, vladara ovozemaljskog. U ruskom krivovjerju vladaju drugačija pravila, logika i moral, stoga laž i nasilje nisu grijesi kad služe cilju.
UNeumuCuprija Ja ne razumijem vašu logiku: "Zapad" laže, zato treba da laže i Rusija. Zapad napada, zato Treba i Rusija. Vidiš li tu protivrječnost? Valjda treba: Ako Zapad laže, ne treba da to radi Rusija. Ovako ispada da Rusija pokušava da se ugura u red svjetskih sila tako što oponaša to kako vi zamišljate Zapad: oni lažu i napadaju, oni su velesila - mi lažemo i napadamo, znači i mi smo velesila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kurir je već napisao da su Prigožinov avion oborili Amerikanci 🤣
Ništa. Putin ga postavio, Putin ga smaknuo.
Britanci analiziraju šta rusi rade ... 😂