Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije će Dodik postati navijač repke BiH nego što će ova rezolucija napraviti neki učinak! Oni su ispuhali svoju ozbiljnost na Srebrenici i rezoluciji o slobodnoj i zaštićenoj zonu!!!
Hoće li biti suda za one koji su prekršili međunarodno humanitarno pravo? Poginulo je 20.000 civila i 50.000 ranjeno. To da zaboravimo?
UN,WHO,NATO itd to su oni koji ovo sve i pokreču!! Svjetsko zlo Jer sjetimo se šta je UN uradio u BiH,Hrvatskoj,Srbiji osim javnih kuča,pedofilije,tegovine ljudima!!
Sramota sta covjek mora da čita u XXI stoljecu
ODGODILI JE DESET PUTA DA BI NA KRAJU GLASALI ZA "MALO VIŠE POMOĆI", NIGDJE STAVKE O PREKIDU VATRE, NIGDJE! SRAMOTA NEKLA BUDE ZAPADA I OVE ŠUGAVE EU
Nevjerovatno koliko ljudi još vjeruje da UN koristi ičemu osim promicanja interesa Zapada za čijim je kormilom SAD.
A sta sa teroristom i zlocincom natanjahuom hocel bit suđen...
Činjenica je da među Bošnjacima - Muslimanima ima ogroman broj kripto-Sefarda i kripto-Ashkenazi Jevreja. To su oni što posjeduju veliko bogatstvo u Sarajevu, ima ih u prvom Safu na džumi, ali se kući mole YHWH i praktikuju jevrejske običaje, kao i to da podržavaju Izrael svim srcem...🇮🇱🇧🇦..
Kol'ko vremena si utrošio na taj esej?
Zar neko očekuje da će Izrael ispoštovati napisano. Papir koji dobiješ u opštini ima veću vrijednost od papira iz UN-a.
Svi koji su danas pred Sudom BiH prvostepeno osuđeni na ukupno 59 godina zatvora za ratne zločine počinjene u prijedorskom selu Zecovi u julu 1992. trenutno se ne nalaze u BiH, što ujedno znači i da su nedostupni bh. pravosuđu. Bravo za sudiju, bitno je da su osmica i debevec u pritvoru . Ovi su već u Srbiji.