Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedan slican u BiH. Obecava referendume, secesije ili otcjepljenja ali nikad da ispuni to obecanje.
Klix na aparatima, volio bi znati šta se dešava sa putkom a nezna🙂🙂
Pao putin kurcu za uši.Jedino što ga drži nuklearno oružje
Kad sam pročitao naslov klixa očekivao sam neku ozbiljnu analizu, istraživačko novinarstvo, da saznam neke nove činjenice ili bar zakljucak novinara koji je pisao tekst da me malo potakne na razmišljanje. Jok, frajer smlatio tekst i napisao šta se jucer desilo, odnosno napisao sve sto mi dosad znamo
Kepec je napravio presudnu grešku, što ga je ostavio u životu. Ako imate živaca, možete vidjeti na mom profilu komentar gdje sam napisao, da će rusi proći kroz istu katarzu, kao što su prolazili kroz istoriju. Unutrašnja previranja i kraj ere Putina.
Sovjetske unija oslabila izgleda
Kad se sjetim vremena daleke 2001 kad smo pisali ove tekstove na blogu hahahahaaa a ljudi čitali... i mislili da su prave vijesti hahahaha Déjà vu
Grijese oni koji misle da je sve zavrseno, slijedi zakulisno doigravanje. Takodje grijese oni koji su mislili da ce pobuna preci u gradjanski rat. Rusi historijski, mentalno i psiholoski navikli na diktat
Ljubavnik mu je
Ta snažna Rusija😅
Ovo je sada pokazalo da RF ne moze i ne smije imati nuklearni arsenal,jer svaka budala moze da ga otme i koristi.Rusija tj njeno vodstvo je slabo i krhko i svijet na celu sa USA ,Kinom i ovim jakim silama mora da ga stavi pod kontrolu jer je Rusija na nivou Ukraine i Bjelorusije iz 90 god prosloga vijeka.Ovo je pokazalo da je Rusija od krhkoga stakla i da nema nikakvu vlast i ta vlast ne moze da kontrolise svoju vojsku ,a izgleda jos malo pa i narod tj gradjane a kako ce tek nuklearni arsenal.
Mudro su postupile vlasti Rusije i Bjelorusije, dovodi se red u armiju
Ovo nema veze s pobunim.Ovo je fora da bi se Wagner prebacio u Bjelorusiju da bi mogli napasti Kijev.Sve davno smišljeno.
I kad neko kaže da je Putin nemilosrdan
Realno tek sad vidis da su Ameri svjetska velesila. Privatna grupa vojnika je prošetala Rusijom i sama od sebe se vratila ispred Moskve, pri tome je sve pobjeglo.
A Dodik ??!!!???
Sad će i on ucijeniti Putka😂
Nezna se ko je gori od kog
Hmm ... Vidljivo je da Rusiju razjeda korupcija i da joj je potrebna sveopšta reorganizacija ali je isto tako vidljivo ako se baci pogled da će Vagner sada biti stacioniran na 100km od Kijeva, a plata u realnom sektoru se mora zaraditi. Ko zna, možda se preregistruju i počnu da sade paprike.
Najbezbolnije, izgon