Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ovo nazivaju "sankcije" ali ispravnije bi bilo da se naziva "prekid poslovnih veza". Niko nikom ne bi trebao da uvodi sankcije, ali ako se ne ponasas civilizacijski onda ne mozemo biti prijatelji i necemo suradjivati. Na taj nacin ni Rusi se ne bi mogli buniti. Ne igras posteno ne moramo se ni igrati.
Malo
Svako ko misli da jedna zemlja može opstai dugoročno izolovana ili se oslanjati samo na par zemalja partnera, grdno se vara. Stalno se traže alternative, a i partneri neće dugoročno moći sarađivati sa jednom zemljom, nego će postavljati svoje uslove.
Klixe što ne objavite snimke izraelskih dronova kojim Rusi pokosiše oko Bahmuta tehniku. Ima snimaka koliko hoćeš. Da vidimo i drugu stranu.
Kako da ne hahaha
Juriša 2 svjetska sila na to selo već 6 mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusija će do 2025 izaći na Mađarsku granicu, slobodno me citirajte.
Jedino ako Mađarska osvoji Ukrajinu.