Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik se grli s njemackim desnicarima. Ko su njemacki desnicari? Ljudi koji su nacionalisti. Dodik je nacionalista. U ideologiji izmedju dodika i njemackih desnicara nema razlike. Nedaj mi boze zivjeti pod nacionalistima bilo gdje. U logickoj i naucnoj osnovici desnicarske politike nemaju veze s istinom i pravdom. Tu ti dodje jedna grupa, kazu da su najstariji i da im je sve bilo dobro dok nisu 'drugi dosli' koji su im sve oteli? Ja mu sve oto jer se zovem musliman i zbog toga drugciji?
policajac je samo ovlasteni qad
Nakon slucaja u Mannheimu gdje ni kriv ni duzan strada policajac od ubodne rane u vratu, pucaju u noge ne pitaju dva puta. Tako i treba, ali veci problem je u tome sto vecina policajaca nema muda, jer kad ti ubije kolegu idiot koji je bio oboren 10 sekundi na podu i njih 20 se niko nije zaletuo da ga zadrzi.
Taj policajac je savladavati lika koji je pokušao zaustaviti napadača. Dobio je što je zasluzio
Pogledajte na TikTok videe jako se njemačka policija odnosi prema propalestinskim demonstrantima i vidjet ćete kakvi su.