Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom slucaju Rusi su pobjednici. Ne navijam ni za jedne ni za druge realno me zaboli ali i budali je jasno da se nikada nece povuci a ovi ih ne mogu otjerati. E sad hoce li to biti zamrznuti sukob kao u Koreji ili ce rusi pripojiti okupirane dijelove vidjecemo a mora im se popustiti jer Rusi jednostavno ne j**u zapad vise ni 2%.
Pod jedan nisam rusofil. Pod dva, i jedni i drugi su dolazili da ubijaju po Bosni i zazo i kazem da me zaboli i za jedne i za druge. Pod tri, vidi se da su Rusi superiorniji u svakom pogledu i to me ne cini ni debilom ni rusofilom nego imam svoje misljene.
Rat će se zamrznuti. NATO ne može ocjeniti kakve bi posljedice imo veći poraz Rusije. A ne znam kako dolaziš do zaključaka da je Rusija pobjedila. Neće rat pobjediti, a izgubili su Evropsko tržište koje su imali. Utjecaj je se u Evropi isto smanjio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusi nece sada stati nema sanse. Uzeli su Avdivku, Bakhmut, klima se i Chasiv Jar i Kupyansk nakon puno pokusaja. Ako su ikad mogli stati to jeste kad su Ukrajinci ih otjerali sa Sjevera u Majuc2022-e. Sad? Nema sanse jer polako napreduju i vide da Zapad, posebno Amerika, su se umorili finansirati Ukrajinu.
Bijedni Bosanski narod,sad kad je Rus malo nesto osvojio ,najednom svi imaju simpatije i razumjevanje za smrdljivog Rusa,kukavice i podlaci Bosanski,tako bi sutra i u Bosni prigrlio Rusa ,kao sto danas lete u zagrljaj ćetniku i ustaśi
Ako 'Z'elenski potpiše i prizna okupaciju južne Ukrajine i preda ju ruskim agresorima ,onda ga treba protjerati u Rusiju.
Ja sve kontam da je ovo dogovoren rat izmedu putina i volodimira da se uzme sto putinu štima Nema druge
SVAKA OPCIJA PREKIDA RATA JE BOLJA OD ONR DRUGE, BAR MI TO ZNAMO...
Ostavit ce sr.anje kao u Bosni...bolje tjeraj Do kraja pa ko koga
Za to vrijeme NATO samo vježba i glumi veliku vojnu silu, traži nove članice..., a Rusi odrađuju posao...
Ne vidim stvarno problem da Nato dođe na granicu sa Rusijom.Isto kao što amerikanci nisu imali ništa protiv kada su rusi na Kubi krenuli postavljati raketne sisteme.
Rat …nikom brat . Prljava igra sto puni groblja mladima i dzepove huskacima. Al brate hice samit u Svicarakoj za mir al bez Rusije…. To ti je “ trla baba lan” , koji crni samit bez jedne od dvije strane . Zapadni svijet tone sve dublje u ponor besmisla… ko je ovo skrojio dobit ce ushranu Nobelovu Nagradu za Mir, i samit ce opet napunit necije dzepove … a mladost gine. Sirotinja sto izgleda isto, prica isti jezik , sanja iste snove…fuj
Na kraju balade putin će izgleda dobiti šta je htio, jer svaka država koja ima teritorijalni spor ne može ući u NATO. Ukrima će ostati ili da se odreknu svega što je rusija osvojila pa uđu ili da zauvjek ostanu tampon zona.
Da li to znači da Srbija može vojskom ući na Sjever Kosova, Crne Gore dio, Bosne dio i da ostane status quo!?, a sve pod naslovom "zaštita naroda i tako to"
Ja se bojim da ce ovdje biti kako Rusija kaze. Koliko god mi mislili da nisu oni su zauzeli dobar dio Ukrajine. Sad jel to agresija, denacifikacija ili nesto trece ne znam a cisto sumjam da ce se pored tolikih napora i zrtava povuci. S druge strane i Ukrajina ima pravo na odbranu ali to zavisi od pomoci drugih. Imaju isuvise zajebanog neprijatelja a ko se osloni na zapad najebo je i to sada svi znamo. Po meni bolje spasiti sto se spasiti da pa nekada u buducnosti pokusati nesto diplomatski.
Klix blokirao toliko komentatora da niko ne komentariše clanke prije po 400 500 komentara sad slabo koji predje stoju a ne kontate da vam komentari drze stranicu u zivotu
Nije blokirao komentatore već botove jer se ne može udariti lajk iz Njemačke ili Danske samo iz BIH.
Dao bog da se pogani Turćin nikad nije pojavio u Sarajevu,prije njih je bilo u Sarajevu nesto derviskog reda muslimana ,kad su pogani Turci dosli sve su ih pobili i zapalili tekiju ,kasnije su proizveli ćetnike i zlo traje i danas,i nikad niste pomogli muslimane da im spasite żivote ,i danas drżite stranu Rusije i ćetnika Pogani izrodi ,ni Arapi vas ne vole ,sa razlogom,niti ste muslimani ni ljudi ,ćim vi sa Bakirom posla imate