Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AfD 33% !!! Auuuu baustelci spremajte prnje. Trendovi su jos gori od proste pobjede na izborima, trendovi kriza , ratova , nestabilnosti sto ste se zivota nagledali to vam je onih 15 dana odmora i iluzija.
Ljubomora je bolest
J***ali te ovi što ti pluseve daju, nisu ništa pametniji. Prava radna snaga je posljednja koja će napustiti Njemačku. Ko će da radi fizički nateže i najprljavije poslove? Jel misliš da će Hans raditi noćnu smjenu? Čestitam, evo ti medalja za provalu godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kao fakultetski obrazovana osiba, sa njemackim pasosem i primanjima iznad 100k mogu reci da je AfD spas za drzavu. Svaka cast. Sei schlau, whl blau! Dosta komunizma u Evropi!
Ode mast u propast, aufoderzen!
Vratice mi dajdzu Kemu, sta cemo.svima nam je pomagao
Ekstrem si kada ne želiš Arabistan.
Radim u Njemackoj, i imam mnogo kolega koji su glasaci AFD-a, nemam neke probleme sa njima, imao sam neke nesuglasice, al nikad mi nisu prigovorili nista sto sam musliman ili Auslnder. Cak su mi vise pomogli od nekih liberala. I u njihovim vodama nazalost ima i radikala, istina o njima je nesto izmedju onih kkoji vide sve lose u njima i onih koji ih vide kao spasitelje. Malo manje pratite medije, a malo vise pricajte sa ljudima
Zato što si normalan, tebe ne vode kao opasnost. Desničari crpe snagu na migrantima iz Afrike i Bliskog Istoka.
Pa dje ima vise radikala medju afd ili nekoj vjeri ako si tamo onda znas da erdini a pogotovo merkolvi 2015aci su najveci problem i laz javni medija
veliki broj komentaraša nema pojma oni nemaju nista protiv bilo cije dijaspore ne upadajte u laz
To nisu desnicari vec demokrati svaka cast !!! i nek se vise zaustavi ar bizacija zemlje
Thringen DANKE ! AfD !
Cuj ekstremni.
To sa ekstremno lijevim BSW je cista dezinformacija na koju je Klix nasjeo, siguran sam da novinar nije u stanju obrazloziti, zasto misli da je to tako. To je trenutno u svakom pogledu daleko najrazumnija i najnaprednija stranka u Njemackoj. Ako udju u koaliciju sa CDU, pun pogodak.
crkvena stranka, katolička i komunisti ateisti. Ma ide to.
@Lindows: Komunisti? Ubijedjen ssm da nemaš apsolutno pojma o programu i namjerama te partije, nego prenosiš što si pokupio sa medija, koji otprilike znaju koliko i ti
Tiringija vrlo cudno zvuci, je li se stvarno tako zove?
Svaka cast! AfD
Dosta je bilo uništenja zemlje migrantima i protiv-državnih politika.
mreza medija i kvazi-medija podmecu lazne informacije i izmiljsenje dogadjaje u cilju sirenja mrznje i straha.
Mentalitet bivšeg istočnog bloka je takav, oni bježe od slobode po svaku cijenu. Samo kolektivizam, "borba protiv unutrašnjeg neprijatelja", napad na manjine, korupcija... Zato tamo prolaze Orban, Fico, Vučić, AfD...
Cijela EU misli ono što Orban javno govori samo su svezani Sorošem i ideologijama koje on finasira.
Lindows Svaka čast, uspio si ući u mozak nekih 450 miliona ljudi. A mislio sam da je prepadanje sorošem izašlo iz mode. Vjerovatno si ti neka starija generacija, nisi ažuriran, sad ti je najveća babaroga "kolektivni Zapad".