Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle ha bio lockdown, ha ne bio pandemija se pogoršava i to se pokušava riješit novim lockdownom? Kao da živim Monthy Python.
Lockdown nije nikada pravi lockdown, transporti robe i namirnica moraju se kretati i samim tim se smanjuje efikasnost lockdowna... Inace bi gladovali u svim gradovima.. Odredjene struke moraju ici na posao ili ne bi imali ni struje ni vode itd itd
Pa lockdown je donio rezultate dok se nije pojavio novi soj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sva ova zatvaranja i mjere su bolesnije i debilnije a i opasnije od samog virusa...
Jedino po cemu cemo pamtiti ovu pandemiju jeste po zaustavljanju Ekonomija sirom svijeta
Ocito po tvom razmisljanju, Njemackoj je bitnije da kontrolise ljude nego da ekonomski prosperira, vdi se da si odraastao u brvnari..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja glupost, a jeste dojsdili vise, da mi se probudat za jedno 5 god, toliko su dosadili vise i vi vasa korona, pustite me da umrem vise od tog opasnog virusa.
Prije nego ista kazete pogledajte: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/ Active cases molim lijepo. Pada svakih 5000 do 10000 dnevno kakav ba treci val sto pisete gluposti?
daj vamo lockdown !!
Iduce dvije sedmice...
Svu EU u lockdown!
Sta ce biti sa radnim dozvolama, to je prioritet.
Tako je sve jasno, da onima sto jos uvijek vjeruju u kuroni ne vrijedi dalje pricati. Glupi robovi i sta ces.. oni ce vjerovati ida je u redu im kazu da je potrebno ih pobiji da bi se zaustavila pandemija
Šta Đikić veli.
A kako objasniti to da se korona siri kad svi nose pp2 maske, drze distancu, ne idu u goste, niti putuju. Nemoj nositi pp2 maske gdje je propisano, dobijes 250 eur kazne, ako ponovis onda 500 eura. Onda ukini sve mjere pa sta. Ionako to pokaziva gripu kao koronu na testiranju.
4104 znas i sam da je lakse prevariti ljude nego ih sad ubijediti da su bili prevareni.
C19 je izmisljeni pojam, influenza A i B je ono sto i pogadja ljude sirom svijeta, ono sto se svake godine javlja su uspijeli da okrenu u svoju korist i prevare svijet. Ali ne slusajte mene ja sam samo teoreticar zavjera.
Hahahaha.....Al me nasmija
A ko nas to vara 🤔
Konstantno se laže i to u oči. U Njemačkoj je prije mjesec dana bilo 20 hiljada slučajeva na dan a sad je 9 hiljada. Broj se prepolovio. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/
@vratijaseTito ...uz to jadniče na ovom što si mi poslao vidi sa da je broj umrlih 9 hiljada kao što sam i rekao a i brojevi slučajeva i mrtvih su isti kao na "sumnjivoj" stranici. Toliko o pilećim mozgovima.
Samo ce ovo dokurchiti ljudima pa ce se vratiti nazad u svoje zemlje. Njemacka ne radi nista. Bosna ljudi se guse nargilama i niko nista, nema zarazenih, nema nista. Znaci prestani pratiti stanje i bice sve Ok..
Treba prestati testirati... :)
Džaba je govoriti nemoj pratiti stanje kad te ta Njemačka non stop napominje na stanje. Na pro sieben i rtl-u počele i reklame u maskama snimati.
Koje ste vi zlo od portala? Fuj! A sa inicijalima se jadnici potpisuju?
https://www.facebook.com/markobabic333/videos/10224455501523218 jezikom činjenica. Vrijedi pogledati.
MRSH