Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao je NATO uperiti pušku u Bidena i natjerati ga da se drži potpisanog Ugovora iz Minska koji su potpisali Rusija, USA i Ukraina!
NATO je i uzrok rata u Ukrajini
Zapad je i izazvao rat u Ukrajini. Ukrajina će u Nato savezu biti član pa Ukrajina će biti u EU I na kraju Ukrajina pola strušena. Nek se Ukrajina zahvali zapadu što je pola strušena tamam kad stane rat u Ukrajini da od zapada se zaduži sa kreditima za obnovu Ukrajine.
Kako ovo sad "morat će da se uspostavi dijalog s Rusijom" ništa poraz Rusije i te stvari, potrošili se Ukrajinci šta li, a Bošnjo još nije spreman?!
Koliko je samo ruske vojske i naoružanja uništeno. Dobro je. A, naravno, uvijek moze bolje.
jeste uništeno al samo u zapadnim medijima :D
Da ste im dal prije rata samo pola od oružja koje ste im dali sad i Putin bi bio sretniji čovjek jer bi i dalje bio dočekivan u Parizu, Londonu, Berlinu, prijetio bi sa gasom kad mu se cejfne, glumio 2 vojnu silu, crnomorska flota bi i dalje postojala. A sad spao na Kima, Vulina i ponekad Dodika.
hahaha glomila gluposti.
Kako da ne!?