Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li putko i kakvu omiljenu pjesmu, da mu otpjevamu muziku..
Hajde sto zeli teritoriju, nije mw iznenadio al kako misli zabranit ukr pristup nato savezu ako oni to zele a nakon ovog rata ce SIGURNO zeliti. Putin je zbog tri pokrajne gurnuo u nato finsku, svedsku i kad tad ukrajinu. Cudan neki rat.
P koji su uslovi NATO-a? Da okruze citavu Rusiju, da se Putin preda, i da ocopaju napokon Rusiju. Zaustavite prokleti rat u Ukrajini i Palestini.
Nato nema uslove, samo Ukrajina. Povlaenje ruske vojske van Ukrajine, nadoknada tete i procesuiranje zloinaca.
Upravu je 100%, najbolje je eskalirati i kada U izgube i posljednje bataljone spremne za borbu treba poslati Poljake i Balticke drzavice, a onda kad i ovi budu decimirani treba poslati Njemce (jos jednom) a onda ako i ovo ne upali, treba poceti igrati se sa nuklearnim oruzijem i onda kada budem umiro od radijacije, onda cu pravo biti zahvalan NATO na dosljednosti
Izvrsiti dodatne analize sta je sve neophodno za odbranu Ukraine od agresije i poslati im, mada licno mislim da bi NATO trebao poslati svoju vojsku jer se Ruska Federacija igra rata u potencijalno novoj clanici euro-atlantskog saveza. Rusi su poslali vojsku u Siriju kada je tamosnji rezim bio ugrozen, zasto NATO ne bi trebao poslati svoju u Ukrainu?
Zato sto je na Ruskoj granici tupko.
Jesi li cuo za nuklearne bombe? To ti je odgovor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je razuman prijedlog i treba ga prihvatiti. Mnogi ivoti bit e spaeni.
Hahahaha.
u pitanju nisu izgleda ivoti ljudi, ve interes zapada
A interes Rusije?
Pa naravno. Rusi ce ispuniti svoje ciljeve samo je pitanje koliko ce Ukrajinca nesretnih jos poginuti.
Uvjek mi je bilo zanimljivo kako se pro Rusi vise brinu za zivote Ukrajinaca dok ih zivoti Rusa uopste ne doticu.
Ma neee, Rusi ratuju da ispune ciljeva. Ne moze biti.
Znaci da ce biti zaustavljen rat i pogibija. Bolje i ovo jer ce sa vama na kraju imati Dejtonski sporazum sto ce biti jos gore.
NATO odgovavra kao da je NATO u ratu a ne Ukrajina, pita li se ista ukrajine ili ce oni klimnuti glavom kada amerika svoje interese namiri
Ova putinova avantura ce izgleda zavrsiti kao i u Afganistanu 1988. Rusi ce se jednog dana iznenada povuci, ostavljajuci pola vojske u okruenju.
Kao i obicno, strada neduzan narod na obje strane.
U svim mirovnim planovima Putin trai ukidanje zapadnih sankcija. Pitam se zasto kad ruska ekonomija raste i cvjeta bolje nego ikad?
To nije traio nepamtim i ako je traio to je vie iz kurtoazije.
ni rusko ni americko maslo nije za ramazana .