Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće na dobro. Izrael uzima sebi za pravo da ubije koga hoće i gdje hoće. Ubistvo koje provede jedna država, bilo koga, na teritoriji druge države je ratni čin.
Ovi prijete i po dzenazama samo
,15.000 palestinske djece nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"jedinstvo muslimanskog svijeta" jasta te price su za malu djecu, svjetskim liderima vjera nije bitna osim kad mogu kakve pare iz toga izvuc, muslimani ubijaju muslimane vise nego sto to cine nemuslimani
eno kolko je bashar al assad samo ubio civila, vise nego netanyahu
Upravo tako. Samo se nas insan još loži na te priče.
Evo ovog ,trebali su i njega..Nego je probelm sto on radi za Mossad,on prijeti uništenjem Izraela i USA a njima to treba,da bi imali fiktivnu prijetnju kako bi zauzeli cijelu Palestinu..
Ovi samo znanu velike dzenaze praviti i velike price pricati, osvetit ce se bla bla kao da ljudi zive u 16 tom steljecu. ulozite vi u obrazovanje i tehnologiju, pa ce te moci parirati izraelu, a ne ulagati samo u ceremonije gdje se neke duhovne vođe uzdizu na nivo bozanstva.
Svaka čast Iranu. Za razliku od Kuduzovića, Pezića, UAE, Saudije i ostale braće. Puna usta islama a ništa konkretno od njih.
Momak.. odbaus..
Joooj.... što vas manipulišu narode dragi.... I te 'vrhovne vođe' i političari.... Oni su samo irzaelski poslušnici i izvršipci
SxMxRxT IxZxRxAxExLxU
Tako je
I tebi sinko
Nista ne moze da ih ujedini ..jer su ko rogovi u vreci..svi bi da vladaju.
Da budete i vi znali. Klemponja hodi zemljom odvažno, hrabro i slobodno jer nema (ne smije) ko da ga drmne.
Ima li ijedan lider Hamasa da je u Palestini?
Tamo su komadanti
Stanite pod Sultanovu zastavu svi na bliskom istoku i drhtaće svijet pred vama.
Jel bio bakir tu? Živjeli Evropski HDZ i SDP
NiP KONAKOVIC i Naša Stranka FORTO i SDA EL BAKE ruralne stranke. Treba ukinuti trojku. SDP NIKSIC je ok kao i njihove kolege u Hrvatskoj.
IZ BiH zašto nije klanjana dzenaza ovom čovjeku ?
zasto sad dron ne djeluje
Svjetski je rat , i nas ce to zahvatiti prije ili kasnije.