Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maksuz selam za gospodu koja svakog s kim se ne slaze zove nacistom iz bosne koju su probali zbrisati nacisti (al pravi) i sa istoka i sa zapada
Joj kad ovi drugi iziđu na ulice ovim spodobama i parazitima se ne piše dobro...
Zao mi sirotog Bošnje u Njemackoj. Mora kriti da je musliman. A kuci se sramota vratiti.
A zvaničnici im danas kažu kako je ''Izrael ubio 9000 terorista u Gazi''...?
Molite Boga da AFD ne pobjedi na izborima biće svega u Njemačkoj. Prvo stranci napolje iz Njemačke. Nacisti ne vole strance nikako. Ko će raditi u Njemačkoj nije njih briga za to.
Pobijedila je i SDA u Bosni pa nema vlast.Tako je isto u Njemackoj,nijedna stranka nema apsolutnu vecinu,za formiranje vlade, potreban je koalicioni partner kojeg AfD nema niti ga je imao..
Neće protesti ništa doprinijeti jer imam informaciju od prijatelja Njemca (da li je trač ili nije?) da su se na onom 'tajnom' nacističkom druženju koje na kraju ipak nije tajno ostalo, okupili ne samo pojedinci skloni AfD-u nego i CDU frakcije. Šta više, pripisuju AfD-u odgovornost a više bilo na mitingu onih koji javno nisu AfD.
Druže pomiri se s tim da Njemačka ode u K,ne pomaže tu nikakav AfD.Mnogi Balkanci su mislili da će djeca i unuci gore da im uživaju u onome što su stvorili Hans i Andreas ali Hansa i Andreasa će za 10/15 godina da zamijene Ali u Hussein, neće više biti blagostanja.
Zlo se budi ponovo. Covic produzena ruka
5. aprila 1992 skupilo se na protestu u Sarajevu - 150.000 ljudi i rat je opet počeo. Tendencije su ratne i ekstremističke u svakoj sferi ljudskog djelovanja a trendovi oblikuju ili će oblikovati skoru budućnost.