Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinci se našli u čudu, srušeno im sve, nisu vratili ni pedlja otete zemlje, izginuli ko zečevi, i nekakvi debili koji su izazvali to defiluju gradom.
Kriju se ko pacovi po tunelima. Kriju se po bolnicama, skolama, obdanistima…..podmecu djecu i zene pod izraelske bombe….A onda izadju nakon primirja i defiluju. E ako islamizovani Srbi na ovo mogu nasjesti…..Mislim jeste da je ovo neravnorpavna situacija i neravnopravna borba, da je Izrael podrzan od Amerike, da su Palestinci u getou, bez mogucnosti manevrisanja, logistike, nabavke ozbiljnog oruzja….ali nemoj se hvaliti nekim uspjehom, a djece i zenu poturas pod bombe.
Palestinci nemaju ni stoti dio oruzja kao Izrael. I opet se hrabro bore
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zamisli junaka stavili djecu i zene kao zivi stit povukli se u njihove zgrade i tunele i maskirani jos ,kriju se od svega i sad prosipaju smotre sto su im oni zlocudnici pobili djecu i zene
Jel ovo normalno?
Hamas je samo proizvod agresije i etničkog čišćenja od strane cionista.
Kad je bombardovanje, prvi pobjegnu u mišije rupe. Kad se rat okonča, prvi izađu da proglase pobjedu.
To su sad kao pobjednici. Jedino sto im je uspjelo je da stradaju neduzni civili ukljucujuci i djecu. Bagra i s jedne i s durge strane. Granatiraju neduzno stanovnistvo.
Mislili su ćifuti Srebrenicu napraviti od Gaze ali slomiše im se kpolja za kratko vrijeme, samo 11 dana i ispuha ćuna ko dušica.
Jadna je vaša pobjeda, a narod bez vode ostao...
I da ovo podržavam?! Nikad!
Mash Allah braco,dogodine abd i nuklearno oruzje imali.
Mozel mi neko objasnit posto je ovo pobjednicka,hrabra vojska sto onda nose ove maske.Jer ovako nemozemo prepoznat ove heroje hrabre borce...
sda part 2
Da Hamas izađe na livadu i pobije se muški sa Izraelom ne bi nijedan civil u Gazi stradao. Da kojim slucajem Hamas ima mogućnosti kao Izrael ni jedan Jevrej ne bi osto živ i to bi bio genocid. To znam ja, znaš ti koji ovo čitaš i zna sav svijet.
Tamo gdje Iran pomaze i gdje se umijesa trava vise ne raste. Iran koristi Hamas za svoje interese kako bih naskodio Izrealus s tim zrtvujuci citavu populaciju Gaze! Samo se treba sjetiti sta rade u Jemenu, Siriji i Iraku. Šijiti su to!
Joj gledaj im opreme, nisu je ni zaprašili vjerovatno misle da su menekeni
Ovi ko sda, izgubili rat, a nesto slave, isti zatucani mentalni sklop
Koji idioti