Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi bi protestovali ali nemamo kad. Bitnije nam je baviti se koji je pravoslavac za sebe rekao da je bosanac i eventualno priznao genocid. Ili jos bolje neka svjetska zvijezda. Onda pratimo izjave Dodika i Rame a poslije toga pljujemo eu, sad, kinu i govorimo sami sebi sta oni znaju bosna je pod vodstvom nekad Izetbegovica danas trojke postala najbolja najjaca i najljepsa zemlja u svijetu.
Kao što sam nebrojeno puta rekao, ponavljam i sad: firmu zanima profit i samo profit, sve ostalo je fatamorgana ili bacanje pijeska u oči.
Hoćemo povećanje plata sa 5 na 7 dolara
Jadni ljudi, katastrofa Samsung, sram vas bilo, 300 jadnih dolara ..
To je u Indiji ko ovdje 1500 ako nisi znao.
Oćemo u BRICS, haaahahahaaaa
Bolje se družit sa sirotinjom, kad izađeš s njima popit ćeš Colu i potrošit 3 KM. Kad izađeš s bogatim popit ćeš Moet i ostat bez gaća. Mi trčimo za bogatim a od toga država BiH nema ništa, doveli su nam svoje moćne kompanije, izvlače nam novac iz države,uzimaju nam omladinu, resurse, kupuju najbolje naše kompanije, nekretnine...
Odlično. Još do večeras preusmjerimo našu dijasporu u Vladivostok, New Delhi, Sao Paolo I Minsk
Jrne plata im ko i kod nas ... dokle su nas doveli
Treba da budeš ponosan što u piljari u BiH imaš duplo veću plaću nego ljudi u Samsungu, jednoj od najvećih svjetskih kompanija
Hajd ne lupaj. Ko ima platu od 600 KM...mozda tamo u RS