Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za Hezbollah
Tebe treba locirati uhititi i trasferirati
Da bi stitio ovaj okot.
I nas je neko zvao tako devedesetih pa su nas stitili.. probudi se iz iluzije da si ti dosao do BL a oni te sprijecili..Dosao si tako sto si isao iza HVO i uz podrsku par stotina aviona NATO-a.
He he he he cuj ovoga iza HVO ??? Ne lupetaj.
Jel Natanjahu izvirio iz rupe, znal ko?
Pravo da napada slabije i destabilizuje sve oko sebe.
Pravo izraela da se brani..a ljudi stalno nekog napadaju...promijenite bar tu pricu u pravo izraela da napada....
A ostali? Imaju li kakva prava? Pitam za prijatelja.
pravo na zivot i drzavu Palestinci nemaju..kakav deja vu....Kakav poraz zapada kao tzv. kolijevke demokratije
Najvatreniji cionisti u SAD je 80 miliona evangelista kojima pripada i Trump. Kršćanski cionizam je mnogo radikalniji nego jevrejski u pogledu rušenja muslimanskih svetinja na Brdu hrama. Osnivač cionizma je Theodor Herzl zapravo se radilo o jednoj naivnoj knjižici o utopiji za Jevreje tek su kršćani cionizmu dali militantan karakter.
C i o n i s t i se brane međusobno
Mi u Bosni zadrzavamo udarne nosace, neudarne saljemo u inostranstvo na rad na crno