Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anketa je pokazala da japanci najviše vole trumana od svih amerikanaca. Čak su predložili da bude počasni građanin nagasakija
Pa i mi u regionu svi sarađujemo uprkos ranijim zločinima ! Evo npr. Vučić finansira skup Dobrim Bošnjanima !
Ovo podsjeca na vjezbe oko rusije! Žele dovesti kiju do te tačke da se osječaju pod prijetnjom i napadnu neku od susjednih država. Provociraju nema druge
Ko ti je to rekao, Šešelj? Kina konstantno ulazi u morski prostor Filipina te maltretira brodove, gađa ih vodenim topovima i štošta još. Gori su od Srbije po pitanju otimanja tuđe teritorije.
Filipinci imaju pravo na samoopredjeljenje. Isto bih rekao i da Kina ili Rusija pomažu zemljama južne Amerike ako je to sto oni hoće.