Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka im je Bog na pomoci. Putin je spreman izazvati treci svjetski rat kao prethodni fasisti u njegovim poznim godinama.
Znalo se da ce biti rat a oni su kao i mi mirno cekali sprdali se nece nece
Hvala klixu sto mi je izbrisao komentar. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Cekam ban.
Ko ga nije doživio nezna šta je rat .Nedužni ispaštaju dok političari svoje ciljeve ostvare.
eto lopovu dodiku jos ikona...
Ne brinite kad se rat zavrsi vratite se i budete direktori i premijeru.Dokaz :Edin Forto
Nadajmo se da neće kod nas biti
Ovi barem imaju auta pa mogu brze pobjeci . Sta bi da su na traktorima.
Ljudi, ne ložite se bez veze.. Sve dogovoreno. Naredni korak digitalne potvrde za sve, i novi svjetski poredak
zar nece branit zemlju 🤣🤣 vako bi u kod nas bjezanija bila
Ko će sada zaustaviti eksploataciju i trgovinu ženama i mladima u ovom sukobu?
Za rato je potrebno dvoje. Ovako je to kad imaš nesposobnjakoviće na vrhu države a brztalne vladare sa druge strane. Kako je Tito imao prijatelje po cijelom svijetu, a nije maštao o nekom sponzorstvu od strane recimo Turske?
Putine,Putine vrati se kroz historiji,Ukrajina je bila kljucna uloga Sovjetskog Saveza,a sad je raketama gadjas.Kanalizacijo ljudska.
Branite domovinu svoju, ako je izgubite ozgubili ste sve
Tuga me uhvati kad vidim ovo, podsjeti me na jad i čemer koji smo mi u Bosni prošli. Pa zar je moguće u 21 vijeku da se bavimo ratovima, kako je planeta Zemlja postala okrutno mjesto za život, a čovjek zvijer...
ako krene val izbjeglica, koji je stav BiH i hoce li ih prihvatiti RS
Klix je portal koji svoje postojanje, poslovanje i profit bazira isključivo na mržnji. Što više mržnje - to njima bolje. Zato je Klix jedan od retkih, ako ne i jedini posećeniji portal na teritoriji exYU koji ne vrši autorizaciju (odobravanje) komentara od strane administratora pre objavljivanja. Šta se time postiže? Prvo, mržnja među komentatorima, a drugo, ne vidimo koje stavove i kriterijume zastupaju zaposleni u Klix-u.
Da su Bošnjaci organizovaniji i skloni protestu, oni bi prvi u komentarima negirali genocid u Srebrenici bez obzira na to šta zaista intimno misle i osećaju jer je to jedini način da se Klix izloži pritisku. Napiši zato u komentaru na Klix-u da u Srebrenici nije bio genocid, pa će posle 2000 takvih komentara od strane 350 različitih komentatora nešto morati da se menja. Dok toga ne bude, biće mržnje i gluposti.
Vlasnik televizije i radio stanice je odgovoran za to šta se na njima emituje. Ista stvar i sa novinama. Vlasnik pekare je odgovoran za to šta se nalazi u izlogu pekare. Marketinška agencija je odgovorna za to šta na njenim bilbordima stoji. Jedino vlasnik domena "klix.ba" pokušava da nas ubedi da on nije odgovoran za to što se piše na domenu "klix.ba" i da veze nema sa tim. Ma nasisaš nam se kurca svima od reda, magarče glupi, ko god da si. U SREBRENICI NIJE BIO GENOCID.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U gradu im je bolje nego na otvorenom. Putin ne osvaja gradove nego prvo komunikacije. Znači strateška križanja puteva, i slično. Gradovi ako se ne predaju dolaze kasnije na red. Puti njima želi prvo odsjeći put da se ne mogu izvana pomagati i onda polako. Nije došao sa milion vojnika da napravi nešto brže.
Па не би било лоше да мало загуглате и пронађете камере које уживо приказују Украјинске градове. Људи сасвим нормално шетају, аути иду, не чују се никакве детонације итд. Погледајте Одесу и Киев, људи су сасвим нормално на улицама...
Neka neka..... Allah sve vraća.... Sjećam se ja tih Ukrajinaca u ratu kako su se opijali sa vlahidijom i pucali po Sarajevu.... Rusi također, Grci, Rumuni....
To su bili ilegalni plaćenici. Nije ih vlast slala da ratuju za srbe u Hrvatskoj, BIH i Kosovu. Isto tako rade i ovi islamisti iz BIH u Siriji.