Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ono nedje ratuje, gori im vozovi od nasih
Nije ovo voz nego je tramvaj. Nije gori od nasih starih, ali nije ovo bilo u Moskvi nego u sibirskoj nedodjiji (a pogledaj saobracajnice u toj nedodjiji).
Djelatnici? Molim prevod na bosanski jezik.
Kemerovo vidjelo Sibira nije, u "južnoj" je Rusiji, bliže Kini, a usput je i prelijep i uredan grad. Eto ima google pa se možete i sami uvjeriti i provjeriti.
jo kako klizi onaj hahahah
Dodikov san Trabant
Ukrajinci su krivi predpostavljam?
Plus kolektivni Zapad
Prastara vozila? Kakva su onda kod nas ako su ova prastara? Donedavno potpođavali dno autobusima, tramvajima i trojelbusima fosnama
Russia is not for beginners
Da nije Mile ispao po inerciji
E sad mi ima smisla ono “ispade ko iz tramvaja”