Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se lete li naši političari sa 737? Kad će RS sebi kupiti jedan 737 za svoje političare
Srbi ne mrze sve muslimane, zato što mrze bošnjake. Ali bošnjaci mrze sve pravoslavce, zato što mrze srbe. Etiopija je pravoslavna država i nije bila kolonizovana i opljačkana od evropljana i arapa.
A kako su onda svi NATO piloti preživljavali padove svojih aviona 1999. godine?
Jedan vlah manje.
@Hogar Sram te bilo smrsdu jedan, covjek radio u World Food Programmeu gdje je izmedju ostalog pomagao ljudima u Afganistanu. U sustini ne bi trebalo ni biti bitno je li nekome pomagao ili ne, i kome je pomagao, ali kontam da tvom jadnom mozgu jedino predstavlja nesto ako je muslimanima pomagao, iako Afganistan ne znas ni na karti naci glavu dajem. Fuj sram te bilo smradu jedan, ebi te onaj ko te okoti.
Dezintegrisan totalno. Nigdje većeg dijela ☹
Nose dive, pravo na kljun, velika brzina zsto nema ostataka.