Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 200 učesnika, 170 ih se identifikovalo kao demokrate, 13 posto kao republikanci, a 27 posto kao nezavisni. 170+13+27 = 210, a bilo 200 učesnika.. KLIX AT IT'S BEST!
Jesu pogrijesili ali matematika je malo drugacija. 170 + 13% od 200 (odnosno 26) + 27% od 200 (odnosno 54) tako da prema ovome sto su napisali ispada da ih je bilo 250 Al boli te briga niko nije ni skontao sta si napisao prema broju like-ova i od mene si dobio jedan :)
ti si fkt glup lik, ne razumijes razliku u postotcima i kolicinama, ja bi tebi zabranio koristenje interneta, zaglupljujes ostali narod, stetis covjecanstvu, nemoj se razmnozavati ziv ti meni biJo
Kennedy najbolji kojeg su ikad imali.
John F. Kennedy se našao na 16. mjestu. Odslužio je dvije i po godine jer je ubijen 22. novembra 1963. godine u Dallasu. O njegovom ubistvu i danas postoje razne teorije. Odslužio 2,5 godine jer je ubijen...Hmmm treba sebe ubit, ima tu hajra nekog.
Trump i jeste posljednji XD
1. Ronald Reagan 2. Donald Trump 3. Franklin D. Roosevelt
Obama na osmom mjestu zbog neuspjelog Obamacare-a i zalaganje za LGBT zajednicu? Zna se ko je sudjelovao u ovoj anketi.
Nobelova nagrada za mir? A ratovi u libiji, siriji, jemenu? Tu se zalagao za mir 100%
Svasta
Od 200 učesnika, 170 ih se identifikovalo kao demokrate, 13 posto kao republikanci, a 27 posto kao nezavisni. Kakva je ovo matematika???
Studenti znaju . . .
Tito je najbolji, najpoštovaniji i najcjenjeniji predsjednik svih vremena u cijelom svijetu! Nikad mu niko neće biti ni do koljena niti će narod ikad voliti toliko svog predsjednika! Živio je za narod, gamad je tjerao na Goli otok, izdajnike likvidirao nakon 2.svjetskog rata, ljudima lijep život dao, nikom se nije dodvoravao niti ulizivao kao ovi danas itd. Dokaz za ovo je da njegova žena nije imala svoj stan nakon njegove smrti! Tito - kralj kraljeva!!!
kako ti dodje s ovoga na Titu nije mi jasno
Anketa od 200 učenika sa pravnog fakulteta. Da je bila legitimna čuli bi je sa bbc-ja i naših vijesti, a ne preko ovakve stranice koja postavlja bilo kakav sadržaj kako bi održala frekvenciju objavljivanja.
Lincoln. Ne najbolji ali najmudriji da. Uspio crnačku populaciju iskoristiti za borbene jedinice u građanskom ratu,a prvi crnac koji se vozio u autobusu sa bijelcima je to uradio 1956. Tačnije bila je to kako kažu Afro-Amerikanka.
Joj koga briga
Dragi Trump, pišem ti polako pošto znam da polako čitaš.
Trump se nikada ne može mjeriti sa Sebijom ili Putinom.