Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AV na aparatima. Očekuje se da i dodik zakaze vanrednu sjednicu vlade RS :D:D
@Bender Rodriguez Otprilike je tako. Mada kažu pametniji da je đAVo učinio Ramušu jer je ovaj na Kosovu bio na tankom ledu.
@Bender Rodriguez Na našu žalost tako je. Ovaj je daleko veće zlo i od bombardovanja. Bolesnik. Spašavanje djece iz mećave, padanje člana njegove stranke u nesvijest, slikanej u starim ruskim avionima, kontrola medija...užas užas užas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NE J.BE SRBE NIKO 1% NECE DJIKANI DA RAZUMIJU DA SU ISPRDAK EVROPSKI
Bravo Albanci svaka vam čast tako se bori za svoje. Još jedan poraz velikosrpske politike koja jedino u Bosni uspijeva gdje su prvo uspjeli izlobirat da se stavi veto na rezoluciju o genocidu u Srebrenici i nakon toga uspjeli su u Haagu izlobirat da se odbije revizija . Albanci svaka čast , pokažite našim nesposobnim Bošnjama kako se vodi politika .
Da li je iko izručen Srbiji na ovakav način, pa zar se ne bih trebalo zapitati rukovodstvo te zemlje u kome je problem, susjedstvim zemljama ili samoj Srbiji?
Ovu Srbi su toliko jadni. Je li Vučić održao vanrednu konferenciju za novinare?
Referendum za nepriznavanje francuskog suda...
Bravo Ramush , ko danas vjeruje genocidnim demonima ?!
KOSOVO REPUBLIKA ,KOSOVO REPUBLIKA...
izdali me prijatelji izdao me brat, izgubila sve sam bitke al jos vodim rat 😂😂😂😂
Ono što je previše pokvaren zub u vilici, to je Tariguzija na ovoj planeti. Najbolje je vaditi (odstraniti) prije nego bude prekasno.
Svakako veliki POZDRAV PRAVU I PRAVICNOSTI.Ovo je jos jedan u nizu PRAVNIH SAMARA od strane EU zemalja za lazne optuzbe zrtava njihove agresije.Ujedno ako imalo imaju mozga da skontaju da su im lazni pravni manevri istroseni i odrcani i da skontaju vec jednom da to vise ne prolazi i da srbi vise nisu iznad svega kao sto misle da su nebeski narod
682. Iz gorenavedenih razloga, uzevši u obzir sve dokaze i argumente strana u postupku, Veće donosi sledeću odluku: 683. Veće zaključuje da optuženi Ramush Haradinaj NIJE KRIV ni po jednoj tački Optužnice. Na osnovu pravila 99(A) Pravilnika, Veće nalaže da se Ramush Haradinaj pusti na slobodu iz Pritvorske jedinice Ujedinjenih nacija, osim ukoliko je tamo pritvoren na osnovu bilo kog drugog važećeg naloga za pritvor.
Pa za serve postoji samo ona istina koju im Vučić izdiktira na Pink tv.
Izdali ih i Francuzi
Ode Hamuš iz srbije
ovoga ne bi smjeli ni americi izručiti!jest zajeban.
And the show goes on... Barem da nešto uljepša dan ovim SDA botovima. Stig'o parizer majstori?