Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelsko političko i vojno vodstvo neka počnu učiti srpski jezik i ćirilicu. U Hagu je to službeni jezik.
Nema pravde za slabe. Cijeli ovaj sud finansira SAD i Britanija a vjerovatno i Izrael jer je dobar dio sudija su ideoloski cionisti.
Kažu "međunarodna zajednica" ili "međunarodni sud" ali misli se samo na SAD i Veliku Britaniju.
Poslat će im Holanđane kao i nama
Seselj je davno rekao da je to politicki sud. .eto ja sam siguran da niko od izrajelaca nece biti osudjen...oni osude samo nejake iako nisu krivi...i kod nas za meter drva cuza po hitnom postupku a fadil npr malo morgen...
Ajmo c h i f u t i ucit pisat ćirilicu trebat ce vam u hagu to je tomo sluzbeno pismo radi srba...
De ba nova je godina
Hahaha kaze ima takve papire da moze po glavi da ti pisa svaki dan sa balkona
Ne trebaju privremene nego STALNE mjere dok god ne prestanu ubijati, poprave OGROMNU stetu, obnove ono sto su porusili, i izvinu se Palestincima za sve pocinjeno, a to ce se desiti N I K A D A
A ono ako nitko se ne protivi ubistvu nevine djece taj sud ono to sve posmatra kao normalno.
Nema sumnje da su cionistici izvrsili genocid, a to su i sami trvdili njihovi lideri od samog pocetka, cilj im je bio da pobiju koliko mogu, da sravne sa zemljom sve moguce da onemoguce povratak i da protjeraju palestince zauvijek.
Svaka cast za J.Afriku