Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije odgodjeno, nego pocinje u Februaru
najvece smece ikada koga jedino vole Srbi jer su isti
Usrale se demonkrate da će ih opet skinuti s trona. Bravo Trumpe samo gazi b@gru.
Ovo je najveće smeće SAD-a
To bi bilo super. Jedna budala manje u politici. Draga BiH, evo sada vidite kako se to radi. Ovako se radi čišćenje budala iz politike. Hajde sada da to i mi uradimo. Nekima je davno bilo vrijeme da odj...odstupe iz politike.
Treba isfrizirat ove i isfabricirat nove “dokaze”, za to im treba vremena
stancaju stancaju
Dat mu je novi rok da prestane talasati.
Opoziv(impechment) je uradjen! Sada slijedi sasuslanje u Senatu...ispred 100 porotnika(Senatora) u dokumentecima smo gledali Saslusanje mafijaskih bossova. CNN NEjavlja NEizvjestava o POMJERANJU sasuslanja a KLIX, eto, izgleda ima jako dobre izvore
Kaže "podsticao na nasilje", a SAD ratuje gdje stigne...