Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suđenje Dodiku počinje ubrzo.
ODE PRECEDNIK AMERIKE A UBRZO CE I OVI PRECEDNICI NA BALKANU . IZVINITE , JA SAM COEK SELJAK PA PISEM PRECEDNIK .
Realno mogu mu ga samo popushit taj sudnice nece vidjet a kamo li zatvor
kad cuna izda...pa se vucaš po sudovima.....
banovace ga Senat iz politickog zivota, konacno
To je država, nema priprema, imuniteta, samo duđenjeci zatvor ko treba i ko je kriv
Srbeki, napravite voljenog Trumpa od blata, ili jos bolje od gline, boja je ista hhhhhhhh
Ode mu ovaj Tahir, u koju će sad stranku Aljoša, mali zeleni.
U Zenicu s njim,i to kod Semina u ćeliju.Semin je bespravno usjekao četiri metra grabovih drva na groblju iznad Busovače...Jbg, nek' svako odgovara za šta je kriv!
NI PO BABU, NI PO STRICEVIMA. VEC PO PRAVDI BOGA ISTINOGA.
Da sumiramo i ovu sedmicu: U surovoj i sivoj svakodnevnici preovladavaju vijesti/komentari o "gostima" iz egzoticnih zemalja, sexi Selmi...gospodaru zla i dobra,koji se ne mijesa u svoj posao, "Bulevaru ljubavi", ko je koga natakao na onu stvar u rujalitiju, ciju vakcinu preferiramo i naravno kada ce dijaspora poceti da "ulece klizeci sa otvorenim kopackama/devizama" kao nekada Hatunic u FK Partizan :)A o Greti i Trumpu u sledecoj epizodi bajki brace Grimm
Nena mu je od Mušića iz Drežnice kod Mostara. Nemojte.
Ljudi, ermojte njega, nens mu je iz Drežnice. Kod Mosstaraa..
Sta je ovo trumpete, i onaj rogonja Qanonov saman se odrekao Trumpa. Njegov odvjetnik je rekao da Jakob Chansley(rogonja) jako zali ne samo zato sto ga je predsjednik prevario nego i zato sto se uopce doveo u poziciju u kojoj je donio odluke koje nije trebao. Hahahaha smijesne trumpete prodaju vodju za obrok organske hrane :)
@goo a sad neke pare? Hehe jadni ste trumpete, prodajete velikog vodju za neku crkavicu, mada mislim da i to lazete jer ste trumpovci. Prije ce bit da mu se usrala bulja od crnacke kite u zatvoru :)
Zar je Senat sudska vlast? Ja cijelo vrijeme mislio zakonodavna. Hvala klix, uz vas insan uvijek nešto novo nauči.
@cortes, šta lupetaš ti? Predstavnički dom je donji don, a Senat gornji. Čuj Senat se u Predstavničkom domu pretvara u sudnicu.
@cortes, ovo je tvoja rečenica, nije moja: Senat se u slučaju izlagasavanja opoziva predsjednika u predstavničkom domu Kongresa pretvara u sudnicu. Koliko god da sam ja glup, ti si evidentan dokaz da ima još glupljih. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)