Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ajde kao da je bitna poljoprivreda Ukrajini... Nek si malo zagade... Imamo i u BiH primjere gdje su Ameri koristili kasetne bombe pa je stopa raka 4 puta veća nego drugdje.
JaBa a posto Rusi nemaju vise oruzija bacace im lopate i viljuske a Bosnjo uslazi za par dana u Banja Luku....
istina, rat ce trajati i godinama sve dok je Putin ziv, on ne smije nazad
Boli amere neka stvar sta ko zabranjuje. Had Jde neka neko njima sta zabrani. Garant imaju i otrova i svavakvog bioloskog njasra ako zagusti. Kakve konvencije i kucine - to je vazda bilo za sirotinju i nebitne.
Nemoj se sikirati i ti i tvoja djeca sve to lagano inhalirate
To oružoje koriste Rusi kod napada na gradove. Harkiv je dobro upoznao kasetne bombe. Ako ih Ukrajinci koriste za ruske utvrde, čemu uzbuđenje. Šta rade oni u Ukrajini.
Ovaj rat će trajat sve dok Putin živi ili ne kaže da hoće dogovor !!!
Neće ni jedna strana dogovor. Sa jedne strane zarađuju ruski oligarsi, kinezi, iranci a sa druge vojnoindustrijski sektor u us. Zato niti su rusi pokrenuli svoju vojsku (za njih ratuju čečeni, dagestanci, vojske ovih odcjepljenih republika, wagner, najmanje tu rusa ima a za Nato ratuju Ukrajinci) niti se Nato uključuje. Svi šalju staro smeće, isprobavaju se nova oružja, dobro se zarađuje a narod gine