Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad migrant zabranjuje migracije..
Nisi ni prvi put izabran bio vec te postavio establisment. George Galloway je covjek koji ce iznenaditi na ovim izborima.
Rishi ne može biti ponovo izabran jer nije ni prvi put bio izabran.
Obeca cistokrvni englez...
sinak sta mislis o provodjenju aneksa 7, da te posalju u mumbaji natrag
Saučesnik u genocidu nad Palestincima
Pa izabran si prošli put samo zato sto su svi imigranti glasali za tebe!
Ponovo izabran? Pa on nije ni sad izabran od naroda. On, Suella Braverman, Nimarata Nikki Randhawa Haley.. svi su isti. Imigranti sami, a onda pričaju protiv drugih imigranata.
Desnica nakon sto je nasukala VB Brexitom i pricom o imigrantima zaista nema ništa novo da ponudi. Znaju da gube izbore pa pjevaju stare hitove....
Migos protiv drugih Migosa. Zaboravio ko je bio, a ko je sad! Ovo su najgori!!!
Tako je samo Desno vrijeme je jednom reci ✋️
Kasno si se setio a i niko ti neveruje.
Trump je migrant iz Njemačke, tacnije njegov otac, Sarkozi je migrant iz Mađarske, Sunak je migrant iz Indije... i svi oni se bore protiv migranata. Paradoks kao i zaštita slobode govora ali bez da kritikuješ.Imamo slobodu govora ali istovremeno smo za istu uskraćen.
Još nije nije shvatio da će da izgubi izbore. Zanima me ko će da radi u Velikoj Britaniji. Poljake, Bugare i Rumune su izbacili, a sad hoće da ograniče ove ostale.
ovo ono u fazonu dodika nije bio genocid i jest bio genocid, kako prilike pušu tako se i priča