Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Životinje umiru od gladi i žeđi a meni PETA izbacuje reklame o trkama pasa i pametuju kako je to pogrešno... mrš
Ovako ce ljudi jednog dana poceti da umiru
Smrt zbog gladi i žeđi stanovništva oko ekvatora je uvijek bila prisutna.Samo što kako vrijeme bude odmicalo manje će biti vegetacije i obradive površine da se generira hrana za stoku i divlje životinje te samim tim će se smanjivati količina hrane za ljude.
Fascinanto kako tehnologija koja napreduje kao nikad prije naš čini sve glupljima i bezobzirnijima, čak i do te mjere da ćemo sami sebe strpat u muzej.Bolje nismo ni zaslužili, zbog svega što smo uradili mjestu koja svu sva živa bića po rođenju dobila na korištenje.
Baš čudno za Afriku.
O čovječe, o homo sapiense uništiti ćeš sve. Klima postaje sve ekstremnija a krivac je samo jedan, ljudska aktivnost.
Opet Biafra
Asaaaange.idi se tuširaj.
godina 2040 Balkan bez vode.
Slike globalnog zatopljenja i širenja pustinje, koje je počelo već decenijama ranije u subsaharskoj Africi. Bez brige, nije to još došlo do nas, ali zato izbjeglice jesu... Hajmo sad, fašistički polupismeni komentatori, navalite.
Gdje su sada borci za prava životinja? Jel bolje ovako ili da lovci upravljaju ekosistemom?
I još nešto ... da nije bilo nas lovaca, Bosna bi komplet pala pred srboćetnićkom agresijom.
ZuckastiMacor vodi se specijalni rat protiv svih vrijednosti po kojima djeca mogu postati ljudi.