Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trumpe, srbine 😂😂😂😂
Propalo u startu.
Polako, vidjecemo. Kad vi trumpovci prognozirate uvijek bude suprotno( Biden ne moze pobjediti, srusit ce ga elektori, pa vrhovni sud, pa rulja 6.1. i na kraju tuki)
Realno tesko da ce izglasati opoziv ali je vaznija stvar da se fasisti zabrani ponovna kandidatura i tako ce i bit jer odgovara i republikancima.
@Der Rumbaher Genijalac, ako ne izglasaju opoziv, covjek se moze opet kandidovati, a opoziv mu ne mogu izglasati.
@Der Rumbaher Ne postoji nacin da se retroaktivno napravi impeachment pogotovo sad kad je Trump civil. Ovo je samo nastavak torture koju sprovode mrtvi demokrati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi koji imaju i malo znanja o izborim u Americi su znali da ce Trump nece priznati poraz i pri tome optuziti demokrate za varanje na izborima. Znalo se i da ce proglasiti pobjedu prije konacnog prebrojavanja glasova. Nazalost, idiokratija je uzela maha u Americi i previse je lakoumnih ljudi kojima je lako manipulisati. Trump i njegove pristalice koji su napali Capitol u pokusaju da izvrse push bi morali kriminalno odgovarati.
Che Sve bas tako, al’ vidis po broju minusa da idiokratija nije specificna za Ameriku , Balkan je isti.
@che Nadji mi dio gdje je Trump pozvao na tzv push??? Covjek je javno na tribini pozvao ljude na mirne proteste da se okupe i tjt i nakon protesta osudio svaki cin nasilja koji se desio.Par medijskih kuca je sve prenijelo a vecina isjekla dijelove koji njima odg.