Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka kombinacija Novalica i Radeljasa, debil nad debilima!
Kompletan idiot
Priznajem da su veci idioti samo u kultu obožavatelja narandžastog
Po komentarima se vidi da ovaj linc trumpa se prati samo preko klix-a i ostalih sorosovih projekata...nixonu nisu upali u kucu, obama dokazano spijunirao kampanju trumpa sto je gore od watergate... poznato je da predsjednici nose dokumente kuci na odmor...sam carter veliki mrzitelj trumpa je uzeo dokumente iz bjele kuce koje je kasnije objavio i deklasificirao pa i njemu niko u kucu nije upao...
Demokratija je takodje i kada svako mora da odgovara za uradjeno.
Evo zasto se kuha i ratuje.I onda kazu Amerikanci provociraju a Rusi im se uvukli u Bijelu Kucu.E neces,sad ces ratovati na svom kucnom pragu.
Samo će ga Srbi žaliti, ali ako se ovo dokaže, on je bogin
Volio ga neko ili ne on je jedini prijedsednik amerike za cijeg mandata ni jedna zemlja nije okupirana, cak je vratio vojnike iz okupiranih zemalja.
Laicki gledano recimo da je tako ali je napravljeno nesto kontraproduktivno i kosi se sa temeljem americke vanjske politike a to je sto veca i jaca vojna prisutnost u dijelovima svijeta koji su Interesne zone po pitanju ekonomije, naoruzavanja zemalja treceg svijeta, pljacke prirodnih bogatstava a pokrenuo gradnju famoznog zida koji je takodje doveo do milionskog vala ekonomskih izbjeglica iz centralne Amerike..Bush,Trump, Bajden, nastavi niz..
Jedini americki predsjednik koji nikoga nije bombardovao, nije ratovao i koji je povukao vojsku iz Afganistana nakon 20 godina rata. Sad mu se sve obija o glavu. Ne moze Amerika preziviti bez ratova
Pa sve je jasno u njegovom.slučaju 4 puta bankrotirao i svaki put ga ruski mafijasi spasili. Moralna gromada druzio se sa Epsteinom pedofilom i sličnim likovima. Smijete se Bajdenu a sjećate li se njwgivih savjeta za koronu.
Trose milijarde na nacionalnu sigurnost i onda sarlatan bude na vrhu
Bajden?
Stvarni vladari svijeta se šprdaju sa demokracijom instalirajući na vlast retarde poput Trumpa.Ovo ponižavanje,čovjeka kao bića očito nema granica.To možemo lako vidjeti po uređenju svijeta koji se graniči sa ludilom.
Covjek pun sebe, sta ocekivati drugo.
Cnn,msnbc,abc ekipa sva na istom mjestu.Kako nas narod proguta sve sto mu se plasira i uzme to zdravo za gotovo 😂😂
A ti mislis da Fox news govore istinu??
Pa prateci izvjestavanja godinama jednih i drugih zakljucio sam da ljevicari sukaju gdje stignu i izvrcu istinu kako kome odgovara.
I sada tvrdim da je ovo najgori predsjednik SADa u povijesti te zemlje.Ovaj čovjek jednostavno nije normalan....
Sta kazu..hoce'l se ponovo kandidirati za predsjednika..haha
u zatvor, ako si predsjednik ne mozes biti iznad zakona