Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U obje brigade ministarska , generalska djeca
Kupujte ljudi pastete. Samo lud me vidi sta je iz coska
ristitero u uniformama
Nazovi država koja postoji samo zbog kontrole i održavanja vječnog krvarenja na bliskom istoku. Nafta je blagodat ali i prokletstvo. Vjera također.
Pod hitno ukinuti sankcije Rusiji ili uvesti iste Izraelu, uzevsi u obzir da su napali jednu stranu drzavu tj. Liban na njihovom teritoriju.
ko da to uradi, mi sa klixa ili amerika, izraelov saveznik a ruski neprijatrlj?
ma njima je SAD pripremio teren rasturio sve okolo oni sad zavrdavaju i zauzimaju
Šta kažeš?
Vidjeli smo kako su Gazu zauzeli. Jedna godina nemilosrdnog bombardiranja i izivljavanja nad civilima i jos uvijek nemaju kontrolu, cak ni na sjeveru Gaze. Hezb je 100x brojniji i bolje naoruzan od hms.
I hitler je mislio da je nepobjediv
Cim su ih napali i bombardovali jug drzave i Bejrut izbio je totalni rat. Sve je to odavno isplanirano a kako se blizi 7 oktobar mislim da ce i u Gazi i Libanu biti samo gore a vjerovatno ce pokrenuti i kopneni napad.
Hoće preći u svjetski rat?
ma samo rokaj
...c i o n i s t i č k u p aščad.