Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta kaže ekspert dodig i kumašin mu vučić?
Kako cudno da Amerika, nema demokratiju prilikom izbora. Predsjednika ne biraju ljudi i shiroka narodna masa nego elektori. Klinton je imala 5 miliona glasova vishe od Trumpa ali je elektori nisu izabrali. Ne vidjeh vishe ovaca i vune nego u Americi i njenim drzavama.
Trump je za ove marionete institucija
Bez obzira ko dobije izbore, već se zna pravi pobjednik. A on će za koji dan pričati u Kongresu.
Kemala kad postanes Predsjednica ne zaboravi na svoje Sarajevo i Otoku, vidis kako Melanija nikad nije zaboravila Sloveniju
dobija izbore
Ne postoji niti jedan kandidat koji moze pobjediti Trumpa.
Moze druze.Nema gotovoje nema vise samsi Tramp za pobjedu.Nema ni pola podrške koliko je imao.Amerika se okrenula prema ovoj normalnoj zeni.Tramp hoce sve nazor kroz zid.Nije narod budala.
Ne znam u kojem ti univerzumu zivis, Trump ima sve vise podrske. Mnogi crnci i latini sada glasaju za Trumpa. Probudi se, demokrate su zlo
A Vučić nam jučer otkri tajnu da se Mišel kandiduje....smijeniti će onog malog Marka za pogrešnu informaciju...
Jel udata
Za jehudu
Ko je malo pratio sta govori ova i kako se ponaša zna ko je ,sta je i ci je igrač.
.... demonkratski izabrana Kam.... oh wait...
Jedini kandidat koji bi mogao pobijediti Trumpa je Michelle Obama. Ova nema sanse. Najnepopularnija podpredsjednica u historiji.
Jedini gori kandidat od Bidena. Demokrati se bas trude da Trumpu osiguraju pobjedu
Čim ovako rusofili i ravnozemljaši kukaju, to je odličan pokazatelj da bit...nga Trump gubi izbore.
@Inspektor Inspektore moj, kakav si ti inspektor kad ne mozes da mi ni ime procitas. Moje ime NATO99 definitivno nije rusofilno, a posebno ravnozemljas nisam. Cinjenica je da Kamalu i demokrati sp*daju i niko je ozbiljno ne dozivljava.