Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, tiče se cijelog svijeta!
Rusi pisali da su ušli bez otpora u Melitopolj, a na karti rata se vidi da se u gradu vode borbe. Kao onaj snimak kad vojnik plaća trgovkinji za namirnice ona mu daje džaba, kada se zamrzne snimak vidi se da su cijene u rubljama i da je snimljeno u Rusiji. Uzimati sa rezervom što kaže agresor.
Potpuno ppvlacenje sigurno nije opcija, ali nije iskljuceno povlacenje uz zadrzavanje dvije, a mozda i tri oblasti.
Novinari vratite nam koronu da o njoj komentarisemo manite se rata Ako treba vakcinisat cu se sa tri cetiri pojacivaca
nema sad smo ga popushili, sad nas vakcinisu samo otpozada
Nadati se daV Zelinski nece izdati Ukrainu kao sto je Alija Izdajbegovic izdao Bosnu
ON POZVAO na pregovore, tvrdi da Ukrajina nece dati nista i porucio Rusima neka pokusaju?! Pa zasto ih je onda zvao na pregovore? Da zamaze oci zapadu?
Potpuna kapitulacija, sve što je poricao, Zelenski prihvata, dolazi na noge Rusima, sve je jasno kakvo je stanje na terenu. Baj d vej, danas "susret" Čečena i ukrajinskih naci-fašista u Marijupolju, lako je bilo paliti civile po Odesi, sad ćemo da vidimo njihovu "hrabrost", mada po nekim infomacijama komandir bataljona Azov je već pobjegao u Poljsku, ali da vidimo koliko će biti hrabri protiv Ramzanovih.
Pojedi ili popij nešto sa ovog stola tu ti je i dženaza
da ne bude Zelenskom kao našem rahmetli Aliji Izetbegoviću kad su ga na aerodromu kidnapovali 🤔
prva tacka izborni zakon i legitimno predstavljanje u BiH pa pod tackom razno medjusobne nesuglasice porucio milanovic
Kijev pred okruženjem, nikolajev okružen, mauriopolj okružen, harkov se čisti, nuklearna elektrana u zaporožju zauzeta... Kakvi pregovori...
Ukrajincima je najbolje da ništa ne piju i da zbog "korone" imaju rukavice i masku. Da se ne hvataju brave... Ljudima zna pozliti nekih 6 mjeseci kasnije
Putin nema izlaza, kad se sam manevriro u ćošak. Rubalj je pao, a devize nestaju. Ako i dobije Kijev onda će biti mukotrpna borba da se vrati na svjetsko trgovinsko tržište. Kina je njemu već sad okrenula leđa, ali ga iskoristili kao kunića. Evropa sad masovno naoružava.
Molimo se svi da se dogovore o miru, Boze dragi daj im mudrost i razboritost da postignu mir
Haj popij nesto, pojedi, udahni, sjedi, rukuj se.........ko dodje iz ukrajine zasluzio je medalju za hrabrost sto puta....
Hajd kad se vec sastaju nek vide I oko izbornog zakona
Tesko da ce do dogovora. Putin ne smije stati jer ako stane izgledat ce porazen onda se valja opravdati naciji. Ne smije ispasti slabic. Ukrajinci ne mogu pristati na predaju i promjenu rezima a i zapad ih lozi.
Imal’ gdje pajaca koji se kolokvijalno nazivaju članovi predsjedništva BiH…ono, ima li kakvh poteza, akcija-reakcija u ovim istorijskim trenutcima
Hoce li pregovarace uzeti kao taoce...ili?