Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem da ljudi pitaju šta su vrtače?! Znanje iz geografije u osnovnoj, pa i srednjoj školi i stvar opšte kulture i znanja! A ja se čudim i ne mogu da se načudim Amerima kako su neobrazovani, glupi i s nedostatkom osnovnog znanja iz opšte kulture, ali evo... nismo ni mi ništa bolji! A biće još gore s ovim generacijama koje odgajaju i obrazuju tiktokeri i influenseri!
Nisu se svi čitatelji kliksa školovali u ex Ju. Vratača ima i drugih imena
@Dino Nisam se ja skolovao u ex ju pa sam u skoli upravo ucio taj naziv.
Hoce to kad se podzemne vode crpe bez granica, podzemna jezera se isprazne i tlo mora da propadne u jednom trenutku...
Predznak
Sta je vrtača majke ti ?
Jesil kad se vozio NPR kupreskim poljem
Vrtače je naselje u slovenskoj Općini Trebnju. Vrtače se nalazi u pokrajini Dolenjskoj i statističkoj regiji Jugoistočnoj Sloveniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto je to vrtaca molim lijepo?
ponikve
Klix citaci eksperti za vrtace. Objasnjenje u clanku sta su vrtace i kako nastaju bas suvisno
Pa to je štivo geografije iz osnovne škole.